Mersin Down Sendromlu Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Mersin Down Sendromlu Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda Eğlendi

Mersin Down Sendromlu Çocuklar Cumhuriyet Bayramı\'nda Eğlendi

Down sendromlu çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda eğlendiMersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde Down sendromlu çocuklar, huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait yurtlarda kalanlar Cumhuriyet Bayramı kutlamasında eğlenceli anlar yaşadı.

29.10.2016 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Down sendromlu çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda eğlendi

Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde Down sendromlu çocuklar, huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait yurtlarda kalanlar Cumhuriyet Bayramı kutlamasında eğlenceli anlar yaşadı.

Mezitli Soroptimist Kulübü'nün Down Kafe'de düzenlediği etkinliğe, Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nilgün Pakkan, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Sembol Tarhan, Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak, yazar İpek Ongun, şair Sunay Akın ile çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Bayrak ve balonlarla süslenen mekan renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik, soroptimistlerin evlerinde hazırladığı sabah kahvaltısıyla başladı. Çocuklar, örümcek adam ve pamuk prenses kostümlü grubun oyunlarıyla neşeli dakikalar geçirdi. Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan Gençlik ve Onuncu Yıl Marşı ile 'Bir Başkadır Benim Memleketim' şarkısı söylendi. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Mersin Şubesi'nin düzenlediği ritim gösterisi ise davetlilerden büyük alkış aldı. Müzik öğretmeni Zahide Yalçınkaya eşliğinde davul, darbuka gibi çeşitli enstrümanlar çalan özel çocuklar, çiftetelli ve oryantal havasıyla davetlileri çoşturdu. Etkinliğin sonunda yazar İpek Ongun, kitaplarını imzaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Down Sendromlu Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement