Mersin'e 1 Milyar Dolarlık Turizm Yatırımı - Son Dakika
Ekonomi

Mersin'e 1 Milyar Dolarlık Turizm Yatırımı

Mersin\'e 1 Milyar Dolarlık Turizm Yatırımı

Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin Tarsus'ta bulunan Kazan bölgesinde 1 milyar dolarlık yatırımla yeni bir turizm projesi yapılacağının müjdesini verdi.

21.04.2018 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin Tarsus'ta bulunan Kazan bölgesinde 1 milyar dolarlık yatırımla yeni bir turizm projesi yapılacağının müjdesini verdi.

Kaynak: Dunya.com

Son Dakika Ekonomi Mersin'e 1 Milyar Dolarlık Turizm Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.


Advertisement