Mersin Engelsiz Sanat Festivali'ne İlgi - Son Dakika
Güncel

Mersin Engelsiz Sanat Festivali'ne İlgi

Engelsiz Sanat Festivali'ne ilgiMERSİN'in Anamur İlçesi'nde süren Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

14.10.2017 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelsiz Sanat Festivali'ne ilgi

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde süren Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Festivalin 3'ncü gün programı Tarihi Lütfi Kısa Kahyaoğlu Konağı'nda düzenlendi. Polanya'dan Mariusz Kedzierski, Kosavadan Yılka Berisha, Brezilya'dan Dandiel Rodrigo, Türkiye'den Hacı Veli Yaşar'ın yaptığı resim sergisi ile başlayan programa ilgi yoğun oldu. Zor şartlar altında çalışma yapan ressamlar, yetenekleri ile kendilerine hayran bıraktı.

Festivalin akşam programı ise Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Konsere, bir yıl önce Alanya Okurcalar Mahallesinde geçirdiği trafik kazasında bir ayağını kaybeden Çiğdem Bezci'nin yaşam hikayesi damgasını vurdu. Bitkisel hayatta kaldıktan sonra tekrar yaşama döndüğünü söyleyen Bezci, bundan bir yıl sonra aynı gün babasının 25 yıl önce öğretmenlik yaptığı Anamur'da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Programın ilerleyen saatlerinde sanatçılar seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla Anamurluları hem hüzünlendirdi hem de coşturdu.

Mersin Engelsiz Sanat Festivali\'ne İlgi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Engelsiz Sanat Festivali'ne İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement