Mersin Giad, 2018'de de İstihdama Katkı Sağlayacak - Son Dakika
Ekonomi

Mersin Giad, 2018'de de İstihdama Katkı Sağlayacak

Mersin Giad, 2018\'de de İstihdama Katkı Sağlayacak

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, 2018’de de yeni istihdam alanları oluşturmaya, ihracata katkı sunmaya ve ülke ekonomisinin bir parçası olmaya devam edeceklerini söyledi.

28.12.2017 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, 2018'de de yeni istihdam alanları oluşturmaya, ihracata katkı sunmaya ve ülke ekonomisinin bir parçası olmaya devam edeceklerini söyledi.

İzol, 2017 yılında Mersin GİAD üyelerinin hem kent hem de ülke için özverili çalışmaları olduğunu belirterek, "İstihdam seferberliği çağrısı sonrasında her üyemizin artı 1 istihdam sağlamasını istedik. Yaptığımız çalışmalar sonrasında istihdam ve ihracat rakamlarının yükselmesi adına üyelerimiz büyük gayret gösterdiler. Buradan iş gücüne katkı sunan, üretim hatlarını hiçbir zaman durdurmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek içi iletişimi sağlayabilmek adına sürekli olarak toplantılar düzenlediklerini, yaptıkları organizasyonlar ile sektör içi alışverişi üst seviyeye çektiklerini kaydeden İzol, "Sektör gruplarımızı ayırarak kendi içlerinde sürekli toplantılar yapmalarını sağladık. Kartvizit alışverişleri ile 15 günde bir üyelerimizin birbirleri ile olan temasını kurduk. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlediğimiz 'Ekonomi Buluşmaları' ile üyelerimiz ve sanayicilerimiz arasındaki diyalogu kuvvetlendirdik. Bu etkinliklerimiz 2018 yılında da mutlaka devam edecek" diye konuştu.

"Ülkemize güveniyoruz"

Türkiye ekonomisinin eski kırılgan yapısından hızla uzaklaşarak daha güçlü bir yapıya kavuştuğunu vurgulayan İzol, "Dünya çapında yaşanan olaylardan etkilenmeyen Türkiye ekonomisi, eski kırılgan yapısından hızla uzaklaşırken, iş dünyasına güven vermeye başladı. Bu da üyelerimizin yaptıkları yatırımların artmasına neden oldu. Biz Mersin GİAD olarak ülkemize güveniyoruz. Ülkemize olan bu güvencimiz 2018'de de sahaya yansıyacak. 2018'de de yeni istihdam alanları oluşturmaya, ihracata katkı sunmaya, ülke ekonomimizin bir parçası olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mersin Giad, 2018'de de İstihdama Katkı Sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement