Mersin haberi! Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor - Son Dakika
Güncel

Mersin haberi! Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor

Mersin haberi! Mersin\'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor

Mersin gündem haberi: MERSİN'in Gülnar ilçesinde, 29'uncu saatte kontrol altına alınan orman yangınında yaralanan 8 orman işletme personelinin hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

09.09.2022 11:11  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Gülnar ilçesinde, 29'uncu saatte kontrol altına alınan orman yangınında yaralanan 8 orman işletme personelinin hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkisinde 7 Ekim sabahı başlayıp, Silifke'ye de sıçrayan yangın, 29 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, zarar tespiti için harekete geçildi. Bu arada müdahale sırasında arazözün devrilmesi ile yaralanan Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Davut Şeker, Adem Bal ve Ahmet Aydın'ın Silifke Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Rüzgarın yön değiştirmesi ile yangın sahasının içinde kalıp, yaralanan Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Kunt, Musa Kuzu, Umut Yıldırım, Şamil Abdullah Karip ve Ulaş Yelaldı'nın ise Mersin Şehir Hastanesi'ndeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin haberi! Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı
    14:38 İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kazayı atlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement