Mersin Hdp'li Temelli Seçim Startını Mersin'den Verdi - Son Dakika
Güncel

Mersin Hdp'li Temelli Seçim Startını Mersin'den Verdi

Hdp'li Temelli seçim startını Mersin'den verdiMersin'e gelen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, seçim startını verdi.

19.04.2018 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp'li Temelli seçim startını Mersin'den verdi

Mersin'e gelen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, seçim startını verdi.

Partililerle toplantıda buluşan Temelli, seçimlere 40 yıldır hazır olduklarını söyledi. Hükümetin ülkeyi kuşatma altında tuttuğunu savunan Temelli, Bunlar panik halinde, acze düşmüş bir durumda telaşla ne yapacaklarını bilmez bir şekilde 24 Haziran gününü seçim kararı aldılar. Sandılar ki bizi hazırlıksız yakalayacaklar. ya siz şaşkın mısınız, gafil misiniz Biz 40 yıldır hazırız. Yine bir haziran geldi. Hazır mısınız bir ders vermeye Bu sefer alacakları dersi bir daha hiç unutmayacaklar dedi. Hükümetin savaş politikalarıyla iktidarlarını devam ettirmeye çalıştıklarını öne süren Temelli şunları söyledi Bu savaş Kürtlere karşı, Kürt düşmanlığına dayalı bir savaş. İçeride ve dışarıda Kürde düşmanlık. Gelmiş Mersin'den Kürtlere kurt işareti yapıyor. Biz de Mersin'deyiz ve onlara zafer işareti yapıyoruz. Suriye'de devam eden savaşa rağmen, Suriye'nin tek huzurlu bölgesine gittiler, orayı da talan ettiler, yağmaladılar. Bunu, IŞİD artığı ÖSO ile yaptılar. Afrin'i yağmaladılar, talan ettiler, savaş siyasetini Afrin'e taşıdılar. Çünkü buradan beslenerek seçim kazanma hayalindeler. O kadar zor durumdalar ve acze düşmüşler ki, seçim tarihini bile belirlerken bile telaşa düşüyorlar. 24 Haziran'da sizi tarihin çöplüğüne süpüreceğiz. Şeker fabrikalarını neden satıyorsun Ekonomiye çok önemli katkı sağlayan fabrikalar. Fabrikaları sattığı parayı, şeker fabrikaları 1 yılda ekonomiye kazandırıyor. Ama dert farklı. şeker fabrikalarından elde edeceği parayla bu seçimi kazanma peşinde. Temelli açıklamasının ardından, esnaf ziyareti yaptı.

Mersin Hdp\'li Temelli Seçim Startını Mersin\'den Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Hdp'li Temelli Seçim Startını Mersin'den Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement