Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam 2 Günde İstifa Etti! - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam 2 Günde İstifa Etti!

Mersin İdmanyurdu'ndan Hakan Kutlu'nun 1 gün çalışıp istifa etmesinin ardından Nurullah Sağlam 2 günde ayrılık kararı aldı.

14.01.2016 10:38  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Mersin İdman Yurdu'nda görevi kabul eden Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Bu yükün altından kalkamayacağım için görevi bırakıyorum" dedi. Sağlam, Yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür etti.


"ÖZÜR DİLİYORUM"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Başarılı olacağıma inanmadığımdan dolayı bu yükün altına girmek istemiyorum. Bu takımla başarılı olamam. Yönetim kurulundan ve tüm Mersin İdman Yurdu camiasından özür diliyorum" dedi.

İKNA ETMEYE ÇALIŞILIYOR

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam'ın görevini bıraktığını ancak ikna etmek için kendisine ulaşmaya çalıştığı söyledi.

"ÇOCUKLARIN HİÇBİRİ PARA PUL ALMAMIŞ"

Sağlam'ın haklı tarafının bulunduğu ifade eden Çalışkan, "Sağlam bana 'tamamen dağılmış takımı dışarıdan topluyorum. Kondisyon yok. Koş dediğim adam elini bacağına atıyor, sakatım diyor' dedi. Yani haklı tarafı var adamın. Hakikaten hangi futbolcuyu çağırsam zamanı dolmuş, serbest kalmış. Adamın parasını veriyoruz rica minnet sahaya sürüyoruz. Para verilmemiş herkes serbest kalmış, bilmem ne olmuş. Daha yabancıları pazartesi aradık gelin diye. Çocukların hiçbirisi para pul almamış" diye konuştu.

Çalışkan, "Nurullah Sağlam'ın istifa nedeni, takımın iyi kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması" dedi.

"100 KİŞİYLE UĞRAŞIYORUZ"

Kendisinin de 3 gün önce başkan olduğunu anımsatan Çalışkan, şu ifadeleri kullandı: "Ben de göreve yeni geldim. Vallahi daha evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var. Bu kadar çok yer olunca 10 kişiyle uğraşacağımıza şimdi 100 kişiyle uğraşıyoruz."

Mersin İdman Yurdu\'nda Nurullah Sağlam 2 Günde İstifa Etti!

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam 2 Günde İstifa Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • cCcTurancCc: Bir gün tüm TÜRK'LER nedensizce çıldıracak o zaman TANRI TÜRK'Ü değil sizi korusun 1 5 Yanıtla
  • ifrit: mersin nerde ki orda kürt var mı? 0 4 Yanıtla
  • Atakan: Seneye PTT 1.Lig de başarılar dileriz... 2 2 Yanıtla
  • Tarsus: Fareler gemiyi basinca kacmak degil o gemi icin savasmak bende barcada teknikdirektorluk yaparim. 0 3 Yanıtla
  • Külhanbeyli: Yol gecen Hanina cevirdiniz lan takimi 3 0 Yanıtla
  • Mersinli Ahmet : ne bu ya gelen kaçıyor hemen... 1 0 Yanıtla
  • ifrit: 84 ülke hangileri listesi verilmemiş? Cibuti, Papua Yeni Gine ve Somali bu listeded var ise ehliyetimi değiştirmeyeceğim. 0 1 Yanıtla
  • ŞEYTAN: TAKIMDA GEÇMİŞDEN GELEN LAÇKALIK VAR.. OTORİTE BİTMİŞ DİSİPLİN HAKGETİRE..MAHALLE TAKIMINDAN BETER YÖNETİLMİŞ..HAL BÖYLE OLUNCA..OLACAĞI BU..YAZIKLAR OLSUN BU KOCA ÇINARI BU DURUMA GETİRENLERE.. 1 0 Yanıtla
  • hüseyin ceren: ya defolun gidin yazık bu şehre başda başkan belediye başkanı hepiniz su takıma sahip cıkamıyosunuz yeter ya yeter yediğniz bırakın bir mersnli olarak artık gidin hüseyin ceren 0 0 Yanıtla
  • Selim taşkın : Sizi ancak Yılmaz Vural kurtarır 0 0 Yanıtla

Advertisement