Mersin İdmanyurdu'nda Yeni Başkan Ali Tekin - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nda Yeni Başkan Ali Tekin

Mersin İdmanyurdu\'nda Yeni Başkan Ali Tekin

Dha SPOR-Mersin İdmanyurdu'nda yeni başkan Ali TekinTFF 1'inci Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına, Ali Tekin seçildi.

28.09.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha SPOR- Mersin İdmanyurdu'nda yeni başkan Ali Tekin

TFF 1'inci Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına, Ali Tekin seçildi.

Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda Nevzat Göçer'in Divan başkanlığını yaptığı olağanüstü genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken kürsüye çıkan Başkan Hüseyin Çalışkan, kulübü 86 milyon TL borçla aldıklarını ve şu anda 75 milyon borçlu durumda görevi bıraktıklarını söyledi. Çalışkan, 5 kuruş dahi yeni bir borç bırakmadan Türkiye'nin en genç ve ucuz takımını kurduklarını açıkladı.

KÖKLÜ ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ

Faaliyet ve denetim raporlarının oylanarak ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen genel kurulda konuşan başkan adayı iş adamı Ali Tekin, Ankara ve İzmir'de iş yapan bir Mersinli olarak kulübün içinde bulunduğu kötü gidişatı yakından takip ettiğini söyledi. Birlikte yola çıktıkları arkadaşlarıyla geniş toplantılar yaptıklarını, yola çıkmadan önce de Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile görüştüklerini anlatan Tekin, Bir Mersin çocuğu olarak gidişata son derece üzgünüm. Bu nedenle uzun, uzun istişareler yaptık. Bir tünele girdik, güneşi görünceye kadar koşacağız. Bu takımı sadece Mersin değil, dünya takımı yapabiliriz. Sürekli projeler üreterek sıkıntılı süreci aşacağız dedi.

BORSA'YA AÇILACAĞIZ

Bu güne kadar kulübe destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eski başkan ve yönetimlerine teşekkür eden Tekin, şunları söyledi

Küskünlük ve kavga ile işimiz yok. El ele gönül, gönle vererek bu işin üstesinden geleceğiz. Bu takımı Mersin'in takımı yapacağız. Gerek üye yapısıyla, gerek yönetimsel olarak profesyonel bir yönetim anlayışı ile görev yapacağız. Yönetim tarzımız şeffaf olacak, her kuruşun hesabını vereceğiz. Üreteceğimiz projelerin altını doldurarak kulübü gayrimenkuller sahibi yapıp, borsaya açılarak bu sorunu çözeceğiz. Ayrıca 91 yıllık bir çınarın adını da asla etiket olarak kimseye kullandırmayacağız. Az konuşup, çok iş üreteceğiz.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Başkan adayı Ali Tekin'in göreve talip olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek şunları söyledi.

Bizde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü katkıyı yapacağız.

Mersin İdmanyurdu Mersin'in tek markasıdır. Tesis konusunda 2.5 yıldır bir hazine arsasının tahsisini yapamadığımız için ödeneği meclisten çıkan tesisi yapamadık. Bu sıkıntıları da aşıp tesisi de yaparız.

YENİ YÖNETİM

552 üyeden 395'nin katıldığı ve açık oylama ile yapılan genel kurulda Ali Tekin başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı Hüseyin Yıldırım, Muharrem Çağatay, Mahmut Karak, Apti Öztürk H. Hüseyin İpek, İ.Ozan Kurt, Oğuz Karadadaş, Mehmet Duman, Sinan Akpolat, Mahmut Cin, Ertan Gülnar, İlhan Çokgün, Tunç Onuk, Saliha Adıcan, İsmail Yağcı, Murat Ulusoy, Duran Birinci, Barış Topçu, Mehmet Hasancaoğlu, Mahmut Murat Çelebi, Serhan Antalyalı, Ahmet Uslu, Ayhan Göğebakan, Serkan Arguz, Rıza İbicek, Akgün Lülü ve Mehmet Türkmen.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nda Yeni Başkan Ali Tekin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement