Mersin'in 4 İlçesinde S ve T Plaka İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Mersin'in 4 İlçesinde S ve T Plaka İhalesi Yapıldı

Mersin\'in 4 İlçesinde S ve T Plaka İhalesi Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar, Aydıncık ve Çamlıyayla ilçelerinde S serisinden, Tarsus ilçesinde de T serisinden plaka ihalesi yaptı.

05.09.2017 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar, Aydıncık ve Çamlıyayla ilçelerinde S serisinden, Tarsus ilçesinde de T serisinden plaka ihalesi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen ihaleler sonucunda Gülnar, Aydıncık ve Çamlıyayla'da toplam 63 adet S plaka vatandaşlara tahsis edilirken, Tarsus ilçesinde ise 4 adet T plakanın vatandaşlara tahsisi yapıldı.

Gülnar ve Aydıncık ilçelerinde gerçekleştirilen S plaka ihalesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu başkanlığında yapılırken, Çamlıyayla'daki S plaka ve Tarsus'taki T plaka ihalesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. S ve T plaka ihaleleri güvenli ve şeffaf olması amacıyla noter huzurunda yapılırken, S plaka ihaleleri Bakanlar Kurulu'nun 86/10553 sayılı kararına, T plaka ihaleleri de UKOME'nin 19 Temmuz 2017 tarihli kararına istinaden gerçekleştirildi. Verilen 4 adet T plaka, Tarsus'un Ali Fakı Mahallesinde yeni açılacak olan Tarsus Cezaevi'ne tahsis edilecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ihalelerin, toplu taşımacılığı geliştirebilmek, korsan taşımacılığı önleyerek, bunları kayıt ve disiplin altına almak, esnaf haklarını korunmak ve trafik emniyetini sağlayabilmek adına toplu taşımanın sistemli ve kurallı bir şekilde yönetilebilmesi amacıyla yapıldığı belirtildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mersin'in 4 İlçesinde S ve T Plaka İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement