MERSİN Lütfi Elvan, 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu - Son Dakika
Güncel

MERSİN Lütfi Elvan, 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu

Lütfi Elvan, 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunduMERSİN'de, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan 140 dönüm arazi üzerinde yapılan ve 29 Ekim'e yetiştirilmesi planlanan 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

08.08.2020 23:19  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lütfi Elvan, 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu

MERSİN'de, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan 140 dönüm arazi üzerinde yapılan ve 29 Ekim'e yetiştirilmesi planlanan 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen projede, sosyal donatı alanları, yeşili, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları yer alacak. 140 dönümlük arazi üzerinde, 41 milyon lira maliyetle inşa edilen projede çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken Mersin Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak çalışmaları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işinsanları ile birlikte incele. Proje koordinatörlerinden bilgi alan Elvan, projenin içerisinde tüm kurumların olduğunu söyledi.

Çalışmaların yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu alanı ile başladığını belirten Elvan, 'Gelen önerilerin ardından proje alanı gelişti. Burada yapılan Millet Bahçesi son derece entegre ve geniş bir alanı kapsayacak. Burada vatandaşlarımız gelip rahat bin nefes alabilecek, dinlenebilecek. Hemşerilerimizin yaşam kalitesini biraz daha arttırmış olacağızö diye konuştu.

Proje koordinatörleri 'Mersin Millet Bahçesi'nin planlandığı gibi 29 Ekim tarihinde halkın kullanımına açılacağını bildirdi.

MERSİN Lütfi Elvan, \'Mersin Millet Bahçesi\'nde incelemelerde bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MERSİN Lütfi Elvan, 'Mersin Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement