Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendi - Son Dakika
Güncel

Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendi

Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendiMersin sahillerinde vatandaşların katılımıyla düzenlenen voleybol turnuvasında renkli görüntüler oluştu, finale kalan ilk 3 kişiye ödül verildi.

10.07.2019 14:32  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendi

Mersin sahillerinde vatandaşların katılımıyla düzenlenen voleybol turnuvasında renkli görüntüler oluştu, finale kalan ilk 3 kişiye ödül verildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Denizkızı Turizm A.Ş. ile Mersin Kent Konseyi, kentin birbirinden güzel plajlarının tadını çıkarmaya gelen tatilciler için farklı bir etkinliğe imza attı. Kocahasanlı, Ayaş, Kızkalesi, Yemişkumu ve Susanoğlu plajlarında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası'yla tatilciler hem eğlendi, hem de plajın keyfini çıkardı. 5 farklı noktada eş zamanlı başlayıp, iki gün süren turnuva, Mersin plajlarında hafta sonu denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turnuva ile profesyonel voleybol oyuncularının yanı sıra amatör olarak voleybola ilgisi olan pek çok vatandaş bir araya gelirken, plajlar kıyasıya voleybol mücadelesine sahne oldu.

Susanoğlu plajındaki turnuvada profesyonel voleybol oyuncusu olduğunu belirten Ramiz Giray, turnuvada kardeşi Ediz Giray ve yeğeni Arda Giray da yer aldı. Baba, oğul ve amca başarılı bir oyun ortaya sergileyerek finale kaldı. Oğul Arda Giray'ın takımı birincilik ödülünü alırken, baba Arda Giray ve amca Ramiz Giray da takımlarıyla dereceye girerek ilginç bir başarı öyküsüne imza attı. Ramiz Giray, Dünyanın en çok sevilen sporlarından biri olan plaj voleybolunun Mersin ve sahillerinde yapılmasını yıllardır düşünüyordum. 5 senedir bir eksiklik vardı. O eksiklik bu sene giderildi ve umarım önümüzdeki senelerde bu etkinlikler devam eder dedi.

Katılımcılardan İsmail Çetinkaya, aktivitenin içerisinde yer almaktan mutluklu duyduğunu belirtirken, Elanur Yıldırım ise Biz Elazığ'dan geldik. Burayı çok beğendik. Babam da iyi bir voleybolcudur, onunla geldik. Katılım çok fazla, biz de etkinliği çok beğendik diye konuştu.

Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin plajları voleybol turnuvası ile şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement