Mersin Polisinden Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

Mersin Polisinden Kan Bağışı

Mersin Polisinden Kan Bağışı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, Türk Polis Teşkitalı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlamaları etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

08.04.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, Türk Polis Teşkitalı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlamaları etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de kutlanmaya devam ediliyor. Etkinlikler kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulunan polisler, kan bağışının önemine dikkat çektiler. Türk Kızılay'ı tarafından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ile eski Emniyet Müdürlüğü bahçelerine kurulan çadırlarda kan bağışı yapan polisler, vatandaşların takdirini kazandılar. Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ile İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de bağışta bulunduğu etkinliğe, polisler yoğun destek verdi. Kan bağışının ardından açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, kan bağışının önemli olduğunu ifade ederek, "Bu sene teşkilatımızın kuruluşunun 169. yıl dönümü. Bundan dolayı bazı etkinlikler yapıyoruz. Belki en önemli etkinliğimizde bu kan bağışı kampanyasına destek olmak oldu. Burada polisin görevi vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak ama bunun yanında en azından vatandaşımıza böyle de bir katkı sunmak istedik. En değerli çalışmalarımızdan birinin bu olduğunu düşünüyorum. İnsanlara böyle bir yardımda bulunabilirsek oda bizim açımızdan, teşkilatımız açısından iyi olur kanaatindeyim. Çünkü kan her zaman lazım. Bugün belki bizim ihtiyacımız olmaz ama ilerleyen günlerde bizimde ihtiyacımız olabilir. Birazda bunu düşünerek kan bağışında bulunmak gerekir" diye konuştu.

Kan vermenin sağlık açısından da bir çok faydasının bulunduğunu vurgulayan Bahar, "En azından ben kendi açımdan söyleyecek olursam düzenli olarak 3 ayda bir kan veriyorum. Bunun faydasını bizzat kendim görüyorum. Bundan dolayı bizzat kendi teşkilat mensuplarımı ve vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek olacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Polisinden Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement