Mersin Sahilleri Doldu - Son Dakika
Güncel

Mersin Sahilleri Doldu

Mersin Sahilleri Doldu

Mersin'de hava sıcaklarının da artması ile birlikte tatilciler sahilleri doldurdu.

09.07.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de hava sıcaklarının da artması ile birlikte tatilciler sahilleri doldurdu.

Termometrelerin 38 dereceyi gösterdiği Mersin'de sahilleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kendilerini Akdeniz'in serin sularına bıraktı. 312 kilometrelik kesintisiz sahili ile dikkat çeken ve turizm pastasından her yıl daha fazla pay almak için tanıtım atağı yapılan Mersin, yerli ve yabancı turistleri plajlarında ağırlamaya başladı.

Silifke İlçesi'nin gözde tatil mekanlarından olan ve masmavi denizi ile dikkat çeken Yapraklı Koy, sıcaktan bunalan tatilciler ile doldu. Soğuk su kaynağının da bulunduğu koya gelen tatilciler, hem serin suda sıcaktan korundu hem de güneşlenip bronzlaşma şansı yakaladı. Sıcaklığın 38, nem oranının da yüzde 85'i bulduğu ilçede tatil imkanı bulan turistler, Akdeniz'in mavi sularında kulaç attı.

Yılın 300 günü güneşli geçen kentte sıcaktan dolayı cadde ve sokaklar boşalırken, hemen hemen tüm sahillerde yoğunluk görüldü. Çocuklar kumdan kaleler yaparak eğlenirken, kimi tatilciler de sahilde kitap okumayı tercih etti.

Doğal güzelliği ve yer yer tarihi dokusu ile ülke çapında ün yapan turistik ilçelerdeki otellerde, Ramazan Bayramı ile birlikte yüzde 100 doluluk oranı bekleniyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Sahilleri Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement