Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak - Son Dakika
Spor

Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı bir yöneticiyle o dönem yaptığı WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendiği maç sonrası attığı mesajlar çok konuşulacak.

07.08.2020 23:02  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor'da başarılı bir grafik çizen orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, devlerin radarına girmişti. Adı Galatasaray'la anılan hatta anlaştıkları söylenirken Fenerbahçe'nin transfer sürprizi yaparak oyuncuyu kadrosuna katması günlerce konuşuldu. Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı bir yöneticiyle o dönem yaptığı WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendiği maç sonrası attığı mesajlar sosyal medyada gündem olacak. Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiyi 20 yıl sonra gelen Kadıköy galibiyeti nedeniyle tebrik ettiği ayrıca koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in de sağlık durumunu sorduğu da görüldü.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

"ELLERİNDE BİR ŞEY KALMADI"

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray yöneticisini, 20 sene sonra Kadıköy'de aldığı galibiyetle ilgili tebrik etmesi ve "ellerinde bir şey kalmadı" demesi oldukça dikkat çekti. Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması nedeniyle sağlık durumunu sorduğu görüldü.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

MESAJLAŞTIĞI YÖNETİCİ ŞÜKRÜ HAZNEDAR MI?

Yazışmaya göre Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı yönetici Şükrü Hanedar olduğu iddia edilen kişiye Fenerbahçe galibiyeti sonrasında "büyü bozuldu" şeklinde mesaj atıyor.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

GALATASARAY'A TAŞ GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından "Bu süreç biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca dürüstlüğe önem verdim. Verdiğim sözlerden dönmemeye dikkat ettim ve hep arkasında durdum. Bu süreçte de konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Bunun için başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Emre ağabeye çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte neredeyse her gün konuştuk ve ne dediyse hep arkasında durdu" diyerek Galatasaray'a göndermede bulunmuştu.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı bir yöneticinin WhatsApp mesajları gündemi karıştıracak

FENERBAHÇE'DEN FOTOĞRAFLI YANIT

Bütün bu yaşananların ardından Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında Mert Hakan'ın fotoğrafını paylaşılıp, "İyi geceler büyük Fenerbahçe taraftarı!" denildi. Bu mesaj ise ortaya atılan iddialara bir tepki olarak yorumlandı.

Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak
Mert Hakan Yandaş\'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak

Son Dakika Spor Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı yöneticiye attığı derbi mesajı ortalığı karıştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • İsmail : Şu cinconun düştüğü hale bak nişanlanıp sonrada ayrılınca birlikte çekildiği resimleri ifşa eden çapsız sevgiliye dönmüş vah vah 16 14 Yanıtla
  • Serdar: Para için hayatının hatasını yaptın :) 14 9 Yanıtla
  • usta: cim bom bom formasi agirdir 12 10 Yanıtla
  • Çavuşoğlu : Mert Hakanın doğru söylediğinin ısbatı bu işte sen sıkma canını gerçekten güvenilir insanların olduğu sözünün eri bir Külübe geldin 16 6 Yanıtla
  • fenerli: bu adam gs lı olabilir beni bağlamaz parasını alıp terinin son damlasına kadar formanın hakkını verirse benim için sorun yok adamlık dersi verenlere tek cevabım bu konuşmaları servis eden adam mıdır? hakan fener formasıyla çıkıp emek verirse benim için 7 yıldır yatan alper potuktan daha fenerlidir 8 10 Yanıtla
  • gSLİ: BENCE YANLIŞ YAPIP GÖNDERMİŞLER BİZİMKİLER KENDİSİDE SIRF İNAT OLSUN DİE FENEVBAHÇA GİTMİŞ 1 8
  • Mrt: Eflatun mor pembe renklerde forması olan cincon forması mı :) 1 2
  • x: cim bom bom ne demek usta ? 1 1
  • büyük usta : pembe formasının neresi ağır. arda ne diyordu o forma için 1 0
  • Bahri: O yuzden giymemis 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement