Merve Boluğur'un Alacak Davası Dosyası Bilirkişiye Gitti - Son Dakika
Güncel

Merve Boluğur'un Alacak Davası Dosyası Bilirkişiye Gitti

Oyuncu Merve Boluğur'un yayından kaldırılan "İçimdeki Fırtına" adlı diziden iki bölümlük alacağı için yapım şirketine açtığı 110 bin liralık dava dosyasını mahkeme, bilirkişiye gönderdi.

06.03.2019 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Merve Boluğur'un yayından kaldırılan "İçimdeki Fırtına" adlı diziden iki bölümlük alacağı için yapım şirketine açtığı 110 bin liralık dava dosyasını mahkeme, bilirkişiye gönderdi.

Oyuncu Merve Boluğur "İçimdeki Fırtına" isimli dizide başrol oyuncusu olarak rol almak için davalı yapımcı Aslan Film şirketiyle 18 Kasım 2016 tarihinde bir sözleşme imzaladı.  Dizi, altıncı bölümün ardından yayından kaldırılınca yapım şirketi de iddiaya göre 5. ve 6. bölümlerle ilgili  ücretini ünlü oyuncuya ödemedi. Merve Boluğur,  iki bölümlük oyunculuk ücreti için icra takibi başlattı. Aslan Film yapım şirketi de icra takibine itiraz ederek 110 bin TL'lik icra takibini durdurdu.

Bunun üzerine Merve Boluğur İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne alacak davası açtı. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Merve Boluğur'un avukatı Ahu Ülgen katılırken, Aslan Film şirketi katılmadı.

Mahkeme yapım şirketine ticari defterlerini sunması için, Merve Boluğur'un da dizinin 5 ve 6 bölümlerinde oyunculuk yaptığına dair delilleri sunması için 2 haftalık kesin süre verdi. Mahkeme delillerin bildirilmesinin ardından dava dosyasının medya basın görsel bilirkişi uzmanına gönderilmesine karar verdi. Bilirkişi raporunun ardından mahkeme kararını verecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merve Boluğur'un Alacak Davası Dosyası Bilirkişiye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement