Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu

İlişkileri evlilik yolunda ilerlerken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Meryem Uzerli ve ünlü iş adamı Alp Özcan, önceki gece yeniden bir araya geldi.

03.02.2018 12:42  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Meryem Uzerli ile eski aşkı Alp Özcan, ortak dostları sayesinde yeniden bir araya geldi. İlişkileri evlilik yolunda ilerlerken ayrılan ikili, geçtiğimiz yıl farklı isimlerle aşk yaşamaya başlamıştı.

AÇTIKLARI SAYFALAR HÜSRANLA SONUÇLANDI

Ünlü iş adamı, gönlünü Hollandalı manken Stephanie van Arendonk'a kaptırırken Uzerli de mutluluğu Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro'da buldu. Ancak Uzerli ile Özcan'ın hayatlarında açtıkları bu yeni sayfa da hüsranla sonuçlandı.

Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu

AYLAR SONRA TEKRAR BULUŞTULAR

Sevgililerinden ayrılan eski aşıklar, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen yakın dostları Hollywood'lu yapımcı Mohammed Al Turki için aylar sonra bir araya geldi. Dünyaca ünlü yapımcıyı İstanbul'da ağırlayan ikilinin aylar sonraki buluşması iddiaya göre küllenen aşkı yeniden alevlendirdi. Arap asıllı yapımcı Mohammed Al Turki'yle bir mekanda yemek yiyen ikili, geceden ayrı ayrı paylaşım yapmayı tercih etti.

Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu

TATİL YAPACAKLAR

Turki'yle fotoğraflarını arka arkaya Instagram'da paylaşan Meryem Uzerli'yle Alp Özcan'ın bu hamlesi gözden kaçmadı. İkilinin aşklarına bir şans daha vermek için gözlerden uzak Londra'da buluşup tatil yapacağı da konuşulanlar arasında.

Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan\'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli, Eski Aşkı Alp Özcan'la Aylar Sonra Yeniden Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANADOLUNUN SESİ: BU KADINI HABER YAPMAYIN ARTIK ,ÜLKEYE BİR FAYDASI OLMAYAN BİR AJAN ,ŞİMDİ HANIMEFENDİ İYİLİK ELÇİSİ OLARAK BİR DİZİ ETKİNLİKTE BULUNABİLİR AMA ŞUNU İYİ BİLSİN: ANADOLU İNSANI SENİ SEVMİYOR SEVMİYOR SEVMİYOR.... SANA ANAHTAR KELİMELERİNİ SÖYLÜYORUM PİYON ,RAHİP,HRİSTİYAN ,SİNSİ, OYUNCAK,ŞEYTAN BURDAN BİR MAKALE ÇIKARIRSIN ARTIK 11 4 Yanıtla
  • Zynp: Eski aşkı, yeni aşkı, şimdiki aşkı, gelecek aşkı! Bu "Aşk" sözcüğünü de kirlettiler.. 7 0 Yanıtla
  • sezen : bu kadını çok haber yapıyorsunuz 4 1 Yanıtla
  • Sefil bilo: Ülkemizde herkes açlık sınırında yaşasın dışardan oyuncu film yıldızı getir ünlü et ülkede vatandaş haberini okusun 5 0 Yanıtla
  • Rasim: Örf adet kültür farkı böyle bişey demekki.. 1 3 Yanıtla

Advertisement