Meryem Uzerli, Klip İçin Rekor Ücret İstedi - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli, Klip İçin Rekor Ücret İstedi

Meryem Uzerli, Fayez AlSaeed'in klibinde oynamak için dakika başına 600 bin lira, toplamda 1 milyon dolar isteyince 'Kendisini Hollywood yıldızı sanıyor' yorumları yapıldı.

13.07.2016 12:19  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arap yıldız Fayez AlSaeed, yeni klibinde oynaması için Meryem Uzerli'ye teklif götürdü. Dakika başına 600 bin lira, toplamda 1 milyon dolar isteyen oyuncu, 'Meryem, yüksekten uçuyor' dedirtti.

KLİBİNDE OYNATMAK İSTEDİ

Sık sık Dubai'ye giden ve yakında kendi ismini taşıyan kozmetik ürünlerini burada satışa sunacak olan güzel oyuncuya yeni bir teklif geldi. Birleşik Arap Emirlikleri'nin yıldızı Fayez AlSaeed, yeni şarkısının klibinde Meryem Uzerli'yi oynatmak istedi.

"SANKİ HOLLYWOOD STARI"

Türkiye'de rol aldığı dizi, film ve reklamlardan astronomik ücretler alan Meryem Uzerli, yine yüksekten uçtu. Güzel oyuncunun, Fayez AlSaeed'in klibinde oynamak için ünlü şarkıcıdan tam 1 milyon dolar istediği iddia edildi.

"HOLLYWOOD YILDIZI SANIYOR"

Meryem Uzerli'nin talep ettiği ücret, hem AlSaeed'i hem de Arap hayranlarını şoke etti. Alman oyuncunun, 5 dakikalık klipte oynamak için yaklaşık 3 milyon lira istemesi üzerine "Meryem, kendisini Hollywood yıldızı sanıyor" yorumları yapıldı.

Meryem Uzerli, Klip İçin Rekor Ücret İstedi

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli, Klip İçin Rekor Ücret İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Günay: Iyyyyy, hapishane duvarı yüzlü kadın, hem sevimsiz hem silik hemde yaşından büyük gösteriyor. Hiç sevmem valla bu kadını hiç....!!! 3 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Öküzün teki 1 0 Yanıtla
  • ...: Nerde ispat???? Bence 30 bin olardan fazla istememistir....o bile fazla 1 0 Yanıtla

Advertisement