Meryem Uzerli Yeni Yaşını 32 Metrelik Yatta Kutladı - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli Yeni Yaşını 32 Metrelik Yatta Kutladı

Ünlü oyuncu, 32'nci yaşını arkadaşlarının düzenlediği partiyle 32 metrelik yatta kutladı. Kutlamaya çok sayıda ünlü isim katıldı.

14.08.2015 09:02  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meryem Uzerli, 32'nci yaşını arkadaşlarının düzenlediği sürpriz partiyle kutladı. 32 metrelik Süreyya V adlı yatta yapılan kutlamaya çok sayıda ünlü isim katıldı.

BOSTANCI'DA PASTA KESİLDİ

Önceki akşam saat 21.00'de Kuruçeşme'den demir alan yat, önce Bostancı'ya uğradı. Burada yapılan pasta kesiminin ardından yat Boğaz'a açıldı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Doğum günü kutlamasına çok sayıda davetli katıldı. Kutlamaya katılanlar arasında Belçim Bilgin, Pelin Karahan-Bedri Güntay gibi ünlü isimler de vardı.

KUTLAMALARA GECE DEVAM ETTİLER

Kutlamanın ardından Kuruçeşme'ye dönen Meryem Uzerli ve arkadaşları, zodyak botla Bebek iskelesine çıktı. Gece, Asmalımescit'teki bir mekanda eğlence devam etti.

FOTOĞRAFLARI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Meryem Uzerli, doğum gününü özetleyen bu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı

Meryem Uzerli Yeni Yaşını 32 Metrelik Yatta Kutladı

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli Yeni Yaşını 32 Metrelik Yatta Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tuncelide bir bayan polis: Askerler polisler vatani korusun bunlarda gule oynaya yas gunu kutlasinlar rezalettt 8 2 Yanıtla
  • ruhi kanburoglu: Ya arkadas o teknenin kaptani benim teknenin boyu 30 mt kim cikardi 32 mt diye arti o aksam meryem uzerliyi bebekden deniz taksiyle aldik deniz taksiyle tekrar bebekden cikardik bostanciya degil beykoza gittik sasiyorum bu basina ya icunde olmasam inanicam 0 2 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : güzel kadın nice yaşlar Ama bkdr şehit ülke problemz varken nedense sanatçılr hiç umursamıyor hala düğün Nişan parti peşinde ama kimin umrunda degilmi akp bile seçim koltuk peşinde koşuyor sizde haklısınz günahsız askerler ve anne göz yaşlar öder bedelini 2 0 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : saygın bir aile seviyorum Alkoçlar ailesini 0 1 Yanıtla 06: Ne alaka 0 0

Advertisement