Merzuki Seçimlerde Ittifak Arayışında - Son Dakika
Güncel

Merzuki Seçimlerde Ittifak Arayışında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Partisi Başkanı Muhammed Munsif Merzuki'nin basın açıklaması Muhammed Munsif Merzuki'nin basın mensuplarına açıklamalarda bulunması Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Partisi Başkanı Muhammed Munsif Merzuki, bazı...

15.05.2017 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Partisi Başkanı Muhammed Munsif Merzuki'nin basın açıklaması

Muhammed Munsif Merzuki'nin basın mensuplarına açıklamalarda bulunması Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Partisi Başkanı Muhammed Munsif Merzuki, bazı siyasi partilere yerel ve parlamento seçimlerine ortak listeler üzerinden katılmayı teklif ettiğini belirtti.

Merzuki, başkentte, partisinin üst düzey yetkilileriyle düzenlediği basın toplantısında, son dönemde ülkedeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Merzuki, "Bazı siyasi partilere, yerel ve parlamento seçimlerine ortak listeler üzerinden katılma teklifinde bulundum." dedi.

Demokratik ülkelerde "muhalefetin alternatifler üretmesi gerektiğini" belirten Merzuki, "Bizler bunu yapıyoruz. Yönetimin barışçıl yollarla el değiştirmesi yönünde alternatifler oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bizim hakkımız ve rolümüzdür. Bundan başka da bir rolümüz olamaz." diye konuştu.

Mevcut yönetimi "istibdat dönemi aklıyla hareket etmekle" suçlayan Merzuki, "Bizler demokratik sistem çerçevesinde 2019'daki seçimlerde yönetimin değişmesi için çalışmalar yapacağız. Ancak var olan yönetim bunu çok kolay teslim etmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Merzuki Seçimlerde Ittifak Arayışında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzuki Seçimlerde Ittifak Arayışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement