Mesai Arkadaşlarının Mutluluğuna Ortak Oldular - Son Dakika
Yerel

Mesai Arkadaşlarının Mutluluğuna Ortak Oldular

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personellerinden Selin Tuğçe Uzunkaya ve Soner Aktaş’ın nikâhını kıydı.

11.07.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personellerinden Selin Tuğçe Uzunkaya ve Soner Aktaş'ın nikahını kıydı.

Kartal Dragos Karayemiş Restoran'da gerçekleşen nikah törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı nikah töreninde Selin Tuğçe Uzunkaya ve Soner Aktaş çiftinin nikahlarını kıyarak genç çifte mutluluklar dileyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, geline evlilik cüzdanını vermesi için CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'i davet etti. Genç çifte mutluluklar dileyen Gürer, evlilik cüzdanını çiçeği burnunda çifte takdim etti. Nikah törenine; gelin Selin Tuğçe Uzunkaya'nın Kartal Belediyesi'ndeki mesai arkadaşları da katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesai Arkadaşlarının Mutluluğuna Ortak Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement