Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı - Son Dakika
Magazin

Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı

Oyuncu ve sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitti. İki çocukları olan çift, 3 yıl önce patlak veren mesaj skandalıyla gündeme gelmişti.

05.03.2018 13:46  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucu Gül Gölge Saygı ile televizyoncu eşi Murat Saygı'nın 11 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi

BOŞANMA GERÇEKLEŞTİ

Mahkeme hakimi anlaşmalı görülen boşanma davasında taraflara boşanmakta kararlı olup olmadıklarını sordu. Gül Gölge Saygı ile Murat Saygı da boşanmak istediklerini mahkemeye bildirdi. Mahkemeye sunulan boşanma protokolü çerçevesinde tarafların boşanmasına karar verildi.

Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı

VELAYETLER GÜL GÖLGE'YE VERİLDİ

Mahkeme müşterek iki çocuğun velayetine anneye verdi. Babanın çocuklarla haftanın ve ayın belirli günlerinde şahsi ilişki kurmasına karar veren mahkeme, ayrıca babanın çocuklarına iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Duruşma çıkışı açıklama yapmak istemeyen Gül Gölge Saygı basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine "Boşandık" dedi. Çift adliyeden birlikte ayrıldı.

Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı

"İKİ DOST OLARAK YOLLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Murat Saygı'dan boşanacakları yönünde çıkan haberlerle ilgili daha önce açıklama yapan Gül Gölge Saygı, "Eşimle ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Hukuksal süreç başladı. Bundan sonra bilinçli birer anne baba ve iki dost olarak yollarımıza devam edeceğiz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler" diye konuşmuş.

MESAJ SKANDALI PATLAMIŞTI

Hatırlarsanız; çok yakın iki dost olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasında üç yıl önce 'mesaj' skandalı yaşanmıştı. Gönlüm; aile dostu olan Gül Hanım'ın, basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e samimi mesajlar attığını iddia etmiş, ortalık karışmıştı.

Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı

Son Dakika Magazin Mesaj Skandalının Ardından Sunucu Gül Gölge ile Murat Saygı Boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Mutat: Ahlaksızın önde gideni şu kıyafete bak ne mal olduğu ortada 13 17 Yanıtla Numbia: Yobazın önde gideni şu yazdıklarına bak ne mal olduğu ortada. 6 4 AyNur : insanları kıyafetinle yargılamasak,,derim ben 7 2 2: insanın aklıyla ilgilenmeyen aklının dışıyla ilgilenirmiş. 6 2
  • Zynp: Bu kadın, ailece görüştükleri bir ailenin eşine mesaj atacak birisiyse, söylenecek söz yok!.. 14 1 Yanıtla
  • Ben Yobaz: modern insanların modern sorunları 10 3 Yanıtla
  • Brazzers HD: Yeni filmin çekimleri için iyi olur 6 0 Yanıtla
  • Huzeyfe : Bunların kalbi temiz bunlarda sorun olmaz nebiçim bir millet bunlar 3 2 Yanıtla Gerçekçi..: Kalbi temiz olanın mesajları da temiz olur.. Haberi iyi oku... 2 2
  • EVLI KADINSIN ELIN ADAMI SANA NIYE MESAJ ATAR TABI: Salebe 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement