Kendini 'Mesih' İlan Eden Hasan Mezarcı Evlendi - Son Dakika
Güncel

Kendini 'Mesih' İlan Eden Hasan Mezarcı Evlendi

1990'larda kendisini "mesih" ilan etmesiyle hatırlanan ve kapatılan Refah Partisi'nin Milletvekili Hasan Mezarcı, siyasetten kopuk geçen uzun yılların ardından dikkat çeken düğünüyle ortaya çıktı.

25.07.2017 11:55  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisini "Mesih" ilan eden eski Refah Partisi Milletvekili Hasan Mezarcı evlendi. Mezarcı, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen evliliğini, sosyal medyadan "Dün Yüce Allah'ın emriyle yapılan Beyt-i Akdes'te ilk cuma kılındı. Allah Kuzusuyla Gelininin, İncil'de haber verilen düğünü gerçekleşti" ifadeleriyle duyurdu.

GÖBEK ATTI, HORON TEPTİ, HALAY ÇEKTİ

Düğünde Hasan Mezarcı'nın havarileri olduğunu söyleyen kişiler göbek attı, horon tepti ve "Şemame" türküsü eşliğinde halay çekti.

Böylece dünyada ilk kez göbek atan, halay çeken "havariler" Türkiye'de kayıtlara geçmiş oldu.
"İNCİL'DE HABER VERİLEN EVLİLİK GERÇEKLEŞTİ"

Hasan Mezarcı, sosyal medya duyurusunda, "İncil'de haber verilen evliliğin gerçekleştiğini" söyledi.

KAPATILAN REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİYDİ

Hasan Mezarcı'yı kamuoyu Refah Partisi milletvekili olarak hatırlıyor.

Kendini \'Mesih\' İlan Eden Hasan Mezarcı Evlendi

Son Dakika Güncel Kendini 'Mesih' İlan Eden Hasan Mezarcı Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • Tekirdağ'da 230 Bin Makaron Ele Geçirildi
    12:01 Tekirdağ'da 230 Bin Makaron Ele Geçirildi

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılan operasyonda 230 bin makaron ve 370 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İki şüpheli gözaltına alındı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan
    12:00 Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan, 1950'lerde üretilen, hurda fiyatına satın alıp tamir ettiği traktörünü hem tarımda hem de günlük işlerinde kullanıyor. Yavuzarslan, traktörüne çok özen gösterdiğini ve satmayı düşünmediğini belirtiyor.

  • Türkiye, rüzgar enerjisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak
    12:00 Türkiye, rüzgar enerjisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin rüzgar enerjisi alanında Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biri olduğunu belirterek, İzmir'in bu liderlik sürecinin Türkiye'de öncü şehri olacağını söyledi. Kacır, İzmir'e yapılan yatırımlar ve kurulan altyapılarla Türkiye'nin rüzgar enerjisinde lider ülke olacağını ve yerli türbinlerin kullanılmasını hedeflediklerini ifade etti.

  • Amasya Merzifon'da Otomobil ve Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
    12:00 Amasya Merzifon'da Otomobil ve Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde, H.T. idaresindeki bir motosiklet ile T.Ö. yönetimindeki bir otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Yalova'da Tersane İş Kazası: Kule Vinç Devrildi, Operatör Hayatını Kaybetti
    12:00 Yalova'da Tersane İş Kazası: Kule Vinç Devrildi, Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan bir tersanede meydana gelen iş kazasında, kule vinç devrilerek operatör Ziya Yamaç'ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilen vinç, onarım için bekleyen bir geminin üzerine düştü ve Yamaç'ın kabininde sıkışmasına yol açtı. Olay yerine AFAD, Altınova, Yalova ve Çiftlikköy belediyeleri itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda Yamaç'ın cansız bedeni kurtarılarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

  • MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    12:00 MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu" Rojda Bilen'i Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi. Bilen'in, MİT'in operasyonuyla Süleymaniye'de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

  • Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti
    11:59 Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazada ayrıca 5 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement