Meski, Ödeme Noktalarını 148'e Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Meski, Ödeme Noktalarını 148'e Çıkardı

Meski, Ödeme Noktalarını 148\'e Çıkardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), abonelerin su faturası ödemelerini daha kolay yapabilmeleri için ödeme ağını genişleterek, ödeme noktalarını il genelinde 148’e çıkardı.

07.09.2017 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), abonelerin su faturası ödemelerini daha kolay yapabilmeleri için ödeme ağını genişleterek, ödeme noktalarını il genelinde 148'e çıkardı.

MESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, abonelerin su faturası ödemelerini daha kolay yapabilmeleri için çalışmaların devam ettiği bildirildi. 788 bin 635 aboneye hizmet veren MESKİ'nin, abonelerin faturalarını ödeme zorluğu çekmemeleri amacıyla ödeme ağını genişlettiği belirtilen açıklamada, bu çerçevede su faturalarının, www.meski.gov.tr adresinden e-ödeme kanalından herhangi bir banka kartı veya kredi kartı ile ödenebilmesinin yanı sıra il genelinde 51 MESKİ su tahsilat veznesine de ödeme yapılabileceği kaydedildi. Ayrıca, anlaşmalı oldukları 9 banka online sistemi üzerinden ve 11 bankaya da otomatik ödeme talimatı vererek su faturalarının ödenebileceği ifade edilen açıklamada, "Genel Müdürlüğümüz ayrıca Mersin'de bulunan PTT şubelerinden ve PTT şubesi olan Türkiye'nin her yerinden tahsilat yapabilme olanağı sunmaya devam etmektedir. Abonelerine kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen MESKİ, abonelerin su faturalarını ödemeleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları gidermek üzere İdaremizle su faturası tahsilat protokolü bulunan ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 6730 sayılı kararı ile ödeme kuruluşu olarak yetkilendirilen Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş'nin Akdeniz, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Erdemli, Gülnar, Mezitli, Mut, Silifke, Tarsus, Toroslar ve Yenişehir ilçelerimizde bulunan toplam 72 ödeme noktasıyla tahsilat ağını genişletti. Ayrıca Akdeniz ilçemizde bulunan Abone İşleri Dairesi Başkanlığı hizmet binasında ve Tarsus ilçemizin çeşitli noktalarında bulunan 5 noktadaki akıllı veznelerden su faturalarını ödeme imkanı bulunmaktadır. MESKİ, vatandaşların ödemelerini daha kısa sürede yapabilmeleri için toplam 148 noktada ödeme imkanı sağladı. Daha modern ve fonksiyonel şekilde hizmet verecek olan 'Akıllı Vezne' kurulma çalışmaları devam etmektedir" denildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meski, Ödeme Noktalarını 148'e Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement