Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti

Birlikte yaşadığı ve meslektaşı olan kız arkadaşını 9 el ateş ederek öldüren polis memuru, emniyetteki ifadesinde, önce kız arkadaşının silah çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını iddia etti.

27.05.2019 12:46  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, birlikte yaşadığı ve meslektaşı olan 26 yaşındaki Merve Ünal'ı tabancayla 9 el ateş ederek öldüren polis memuru Muharrem Y.'nin sorgusu sürdürülüyor. 26 yaşındaki Muharrem Y., emniyetteki sorgusunda, Ünal'ın başka şubeye tayin olması nedeniyle tartıştıklarını, önce kız arkadaşının silah çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını öne sürdü.

Olay, dün öğleden sonra, Diyarbakır'da meydana geldi. Silah sesini duyanların ihbarıyla adrese gelen polisler, 1. kattaki dairede, meslektaşları Merve Ünal'ı kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Ünal, ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ünal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Vücudunda 9 kurşun izi bulunduğu tespit edilen polis memuru Merve Ünal'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesinin yaşadığı Mersin'e gönderildi.

SIK SIK TARTIŞIYORLARMIŞ

Olayın ardından teslim olan Muharrem Y.'nin sorgusu Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları sürdürülüyor. Muharrem Y., ifadesinde, birlikte yaşadığı kız arkadaşı Merve Ünal ile sık sık tartıştıklarını söyledi.

Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti

ÖNCE KIZ ARKADAŞININ TABANCAYI ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Muharrem Y., Ünal'ın geçen hafta Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nden Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne tayin olması nedeniyle tartıştıklarını, bu sırada kız arkadaşının tabancasını çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını öne sürdü. Polis memuru Muharrem Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti
Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Abuzer kömürcü: Malzemede iyimiş bee 5 54 Yanıtla Alfonso: Senin ailesmnde de malzemesi iyi olan vardır bence 1 0
  • Dikkat: Önüne geleni polis yapmayacan 11 25 Yanıtla Çalış seninde olur: Önce adam olacan demi 22 2
  • Oo: Zihniyet önemli zihniyet adam polis diye yalakalık yapmayın. Polisler bu ülkenin Sahibi değil 7 29 Yanıtla Adın çok anlamlı,tebrik ederim: Oo lar hiç değil 0 0
  • Yumiyum: Polis lik mesleğinide bitirdiler kendilerine ırkçı yeniçeriler yetişritiyorlar milletin üstüne salacaklar çocuğunuzu polisliğe göndermeyin 3 32 Yanıtla Polis seni germiş vede gerdirmiş: Zorlamı alıyorlar hödük.binlerce insan bekliyor o şansı yakalamak için.. 25 0
  • BAYBURTLU: bırlıkde cehennemde de yasarsınız ınsaALLAH 5 23 Yanıtla Bayburtsuz: Kınadığın bir seyi yaşamadan ölmezsin 27 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak
    11:19 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak

    TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, komisyonun 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle ara verdiğini ve mayıs ayı başında ilk toplantısını dijital telif konusuyla yapacaklarını açıkladı. Yayman, Türkiye'deki telif yasasının güncellenmesi gerektiğini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Komisyonun, içerik üreticilerinin taleplerini dikkate alarak dijital telif konusunu ele alacağı vurgulandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı
    11:19 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'nin Yazır ve İmecik Mahallelerinde çoban haritası dağıtarak yayla ve kırsal hayvancılığı desteklemeyi amaçlıyor. Çoban haritaları ile hayvancılığın asırlık rotaları koruma altına alınırken, hayvanların daha iyi şartlarda barınması ve sağlıklı gelişimi için çalışmalar yapılacak.

  • Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'
    11:18 Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polis, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardı. Polis ile motokurye arasındaki diyalog kask kamerasına yansıdı. Polis, kuryeye 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma' dedi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi
    11:17 Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

    Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak, hizmetleri daha etkili kılmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla ilçe müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, mahalle muhtarlarının sunduğu bilgilerin ilçe yöneticileriyle birlikte çözüm yolları bulmak için değerlendirileceği ve Kaymakam Gökçe'nin ilçe yönetimiyle birlikte daha iyi hizmetler sunmak adına koordineli bir çalışma içinde olacaklarını belirttiği ifade edildi.


Advertisement