Mesob Teşekkür Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Mesob Teşekkür Yemeği Verdi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından Kamyoncular Garajı'nın yeniden düzenlenmesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür yemeği verildi.

24.12.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından Kamyoncular Garajı'nın yeniden düzenlenmesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür yemeği verildi.

Kamyoncular Garajı'ndaki programda konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, esnafın yüzü gülünce vatandaşın da yüzünün güldüğünü belirterek, sanayi ve ticaretin temelinin esnaf olduğunu söyledi.

Yapılan hizmetin esnaf için yeterli olmayacağını dile getiren Kamçı, "Esnafımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye, yardımcı olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz, Kamyoncular Garajı'nı güzelleştirmiş. Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır da garajın esnafa hayırlı olmasını diledi.

Mobilyacı, keresteci, ayakkabıcı ve hafriyatçı esnaflarına yönelik yapılacak siteleri için imar planları hazırladıklarını kaydeden Çakır, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler neticesinde esnafın cüzi katkılarıyla mülk sahibi olabilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin de esnaflar adına hizmetler dolayısıyla teşekkür etmek için yemeği düzenlediklerini belirtti.

Çakır'ın il merkezinde de esnaf ve sanatkarlara yönelik büyük hizmetleri yaptığını vurgulayan Keskin, Ayakkabıcılar Çarşısı, Kadayıfçılar Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Kasaplar Pazarı, Sabit Semt Pazarında yapılan çalışmaların şehrin çehresi değiştirdiğini kaydetti. Keskin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın esnaf ve sanatkara verdiği değeri gösteren bir sözü var; 'Çıraktım kalfa oldum, kalfaydım usta oldum' Bu bizim Ahilik kültürümüzde var. Peygamber Efendimizin bütün sözleri güzeldir, idarecilere şunu söylüyor; 'Yer yüzündekilere bakın ki, gök yüzündekiler de size baksın" diye konuştu

Yemeğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Baro Başkanı Enver Han, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, CEM Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan, kamu kurum ve kuruluş amirleriyle esnaf katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mesob Teşekkür Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement