Messi, Arjantin Milli Takımını 1 Yıl Bırakma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Messi, Arjantin Milli Takımını 1 Yıl Bırakma Kararı Aldı

Lionel Messi, Arjantin Milli Takımından 1 yıl affını istedi. Yeni hoca Scaloni, Icardi ile birlikte yeni yüzleri kadroya davet etmeyi planlıyor.

14.08.2018 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımına 1 yıl boyunca çağrılmayacağı öne sürüldü.

Arjantin basınında yer alan haberde; Messi'nin federasyon başkanı Claudio Tapia ve teknik direktör Lionel Scaloni'den bu konuda ricacı olduğu ve bu ricanın kabul edildiği belirtildi.

Geçici olarak göreve getirilen Scaloni'nin de yeni bir Arjantin'in temellerini atacağı ifade edildi.

MAURO ICARDI AMBARGOSU SONA ERİYOR

Paulo Dybala'nın bu süreçte daha çok rol alacağı, ayrıca uzun süredir ambargo yiyen Mauro Icardi'nin de tekrar milli takıma çağrılacağı kaydedildi.

ARJANTİN MİLLİ TAKIMINA YENİ YÜZLER

Mauro Icardi ile birlikte Sociedad'dan kaleci Geronimo Rulli, Fiorentina'dan stoper German Pezzella, Villarreal'den stoper Ramiro Funes Mori, Zenit'ten defansif orta saha Leandro Parades, Stuttgart'tan defansif orta saha Santiago Ascacibar ve bu yaz Inter'e transfer olan Lautaro Martinez'in de milli takım kadrosuna çağrılacağı ifade edildi.

Messi, Arjantin Milli Takımını 1 Yıl Bırakma Kararı Aldı

Son Dakika Spor Messi, Arjantin Milli Takımını 1 Yıl Bırakma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dobra: mesimi nessimi ronaldonun gölgesinden bi türlü kurtulamadı gitti milli takımdan 3 yıl affını istese ne olcak zaten dünya kupası 4 yılda bir sadece 2 -3 hazırlık maçında oynamaz ammada uyanık haa bence futboldan affını ıstesı omur boyu 3 6 Yanıtla

Advertisement