Messi Gerçekleri! - Son Dakika
Spor

Messi Gerçekleri!

Messi Gerçekleri!

Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Messi’nin kulübüyle yaptığı yeni sözleşmedeki bir detay herkesi şoke etti, İspanya’da gündemi belirledi.

06.01.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona ile geçtiğimiz kasım ayında sözleşme yenileyen Lionel Messi'nin sözleşmesi herkesi şaşırttı. Dünyaca ünlü futbolcunun bedavaya serbest kalma maddesi koydurduğu öğrenildi. Arjantinli yıldızın serbest kalma maddesi için ise ilginç bir istek koyduğu öğrenildi.
Barcelona ve dünya futbolunun yıldızı Lionel Messi, sözleşmesine çok ilginç bir madde koydu. El Mundo Deportivo Gazetesi'nin manşetten duyurduğu haberde, Messi'nin sözleşmesindeki 'serbest kalır' ve 'Katalan' maddesi dikkat çekti.
Buna göre, Arjantinli yıldız,  yeni sözleşmesine 'Katalonya maddesi' ekletti. Barcelona'nın ve Katalanların bağımsızlığını kazanması halinde Messi, futbol kulübünün durumuna göre karar verecek. Eğer Barcelona, La Liga'da ya da diğer  büyük liglerde yer almazsa Messi kontratını, serbest kalma  bedeli olan 700 milyon euroyu  ödemeden, direkt fesh etme hakkına sahip olacak.
Kontratta, "Futbolcu, Barcelona'nın İspanya, Fransa, İngiltere veya Almanya Ligi'nin parçası olması halinde oynamaya devam eder. Aksi halde bedelsiz serbest kalma hakkına sahiptir" ifadesinin yer aldığı ifade edildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Messi Gerçekleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement