Messi'li Arjantin ilk puanını aldı! Paraguay ile berabere kaldılar - Son Dakika
Spor

Messi'li Arjantin ilk puanını aldı! Paraguay ile berabere kaldılar

Messi'li Arjantin, Copa America'da gruptaki ikinci maçında Paraguay ile 1-1 berabere kaldı. Barcelonalı yıldız Messi maç sonunda, "Kendimizi geliştirmek zorundayız ve çok zamanımız kalmadı." yorumunu yaptı.

20.06.2019 10:27  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin'in golünü 57. dakikada Lionel Messi penaltıdan kaydetti. Paraguay'ın golü ise 37. dakikada Richard Sanchez'den geldi.Paraguay'da maçın 63. dakikasında Derlis Gonzalez penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

YİNE KAZANAMADILAR

Copa America'nın favorilerinden Arjantin ikinci maçında puanla tanışabilse de henüz galibiyete merhaba diyemedi. İkinci maçında da sahadan beraberlikle ayrılan Paraguay puanını 2'ye yükseltti. Maçın adamı Paraguay'ın kalecisi Roberto Fernandez seçildi.

Tangocular grubun ilk maçında Kolombiya'ya 2-0 mağlup olmuştu. Paraguay ise ilk maçta Katar ile 2-2 berabere kalmıştı.

Grubun diğer maçında Kolombiya, Katar'ı 1-0 mağlup etti. Messili Arrjantin grubun son maçında Katar ile karşılaşacak. Paraguay ise Kolombiya ile karşı karşıya gelecek.

Messi'li Arjantin ilk puanını aldı! Paraguay ile berabere kaldılar

MESSI: KAZANMAMIZ GEREKİYORDU

Mücadelenin ardından konuşan Barcelonalı yıldız oyuncu; "Maç sonu soyunma odasındakiler acı içindeydi çünkü kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Turu geçebilmek için son maçı kazanmamız lazım ve bu çok zor olacak. Kendimizi geliştirmek zorundayız ve çok zamanımız kalmadı." ifadelerini kullandı.

Messi\'li Arjantin ilk puanını aldı! Paraguay ile berabere kaldılar

Son Dakika Spor Messi'li Arjantin ilk puanını aldı! Paraguay ile berabere kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Laz: İmamoğlu ortk yayın öncesi moderatör Küçükkaya ile otel odaında 45 dakika görüşmüş .(Konuyla ilgili küçükkaya 2,3 dakika ,İmamoğlu ise 15/20 dakika görüşme yaptıklarını açıkladılar) Otel in kamera kayıtları 45 dk. diyor! Skandal bu! .Akabinde İmamoğulunun danışmanları bir o kadar görüşme yapmış ! Allah Allah. Yanlızca bu durum bile İmamoğulu nun dış kaynak destekli proje olduğunun kanıtıdır. Uyan vatandaş 0 1 Yanıtla
  • andsmero: MUSLERA ENSON TUTTUGU TOPU İÇERİ ALMIŞTI DİMİ.PENALTISARAYLILAR AĞLAYARAK ŞAMPIYON OLDUKLARINI KABUULENMISLER BUDA IYI HABER 0 0 Yanıtla

Advertisement