Messi'nin Dünya Kupası Rüyası - Son Dakika
Güncel

Messi'nin Dünya Kupası Rüyası

Messi\'nin Dünya Kupası Rüyası

adidas; "Messi'nin Dünya Kupası Rüyası" adlı Dünya Kupası reklam kampanyasını futbolseverlerin beğenisine sundu.

18.06.2014 12:26  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Messi'nin yanı sıra Dani Alves, Luis Suárez, Robin van Persie, Bastian Schweinsteiger ve Xavi gibi yıldız futbolcuların yer aldığı 2014 FIFA Dünya Kupası reklamı ile adidas'ın "#allin or nothing" mottolu Dünya Kupası kampanyası başlatılmış oldu.

Müziği Kanye West tarafından yapılan "Leo Messi'nin Dünya Kupası Rüyası" adlı reklam kampanyasını "City of God" (Tanrı Kent) sinema filminin yönetmeni olan Brezilyalı ünlü yönetmen Fernando Meirelles yönetti, reklamın yardımcı yönetmenliğini ise Cassiano Prado üstlendi.

Reklamı izlemek için:

http://www.youtube.com/watch?v=Eu1BFo0ZqUY

Reklam, Messi'nin rüyasında yıldız futbolcuların 2014 FIFA Dünya Kupası Brezilya için yaptıkları hazırlıkları görmesi ile başlıyor. Futbolcuların mücadeleye adidas'ın turnuva resmi kramponu "Battle Pack" kramponları ile çıktığını görüyor. Bir sonraki sahne, adidas'ın yıldız oyuncularının her şeylerini ortaya koydukları sahada sergiledikleri üstün becerilere ve oynadıkları futbola yöneliyor. Bu oyuncuların verdikleri kahramanca mücadele sonucunda sahada savaşta başarıya ulaştıkları gösteriliyor. Tüm oyuncular, taraftarlar, teknik direktörler ve ülkeler kupayı kazanma arzusu için buluştuğu anda uyunan Messi, 2014 FIFA World Cup için mücadeleye çıkma vaktinin geldiğini anlıyor.

adidas Futbol Global Marka Pazarlama Direktörü Tom Ramsden reklam kampanyası ile ilgili şunları söyledi: Bu reklam, "#allin or nothing" mottosu ile bu büyük turnuvayı kazanmak için gereken özveri ve mücadeleyi gözler önüne seriyor. Her şeyini ortaya koyamayan takım Dünya Kupası'nı kazanamayacak. adidas, spor yapmanın, potansiyelini ortaya çıkarmanın ve dünya kupasını kazanmanın tek yolunun her şeyini ortaya koymak olduğuna inanıyor. Biz bu reklam filminden ve '#allin or nothing' mottosunun oluşturduğu tüm kampanyadan inanılmaz gurur duyuyoruz. Fernando (Meirelles), Cassiano (Prado) ve Kanye'nin yaratıcı güçlerini bir araya getirerek ve onları dünyanın en iyi oyuncuları ile birleştirerek sadece adidas'ın ortaya çıkarabileceği eşsiz, yepyeni ve farklı bir Dünya Kupası kampanyası oluşturduk.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Messi'nin Dünya Kupası Rüyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement