Mesut Özil'in İstanbul'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıldırttı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'in İstanbul'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıldırttı

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil'in özel uçakla Londra'dan İstanbul'a gelmesi Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yı çılgına çevirdi.

18.01.2021 10:13  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin İngiliz devi Arsenal'den Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i kadrosuna katması, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük yankı uyandırırken Galatasaraylılığı ile bilinen futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'yı çileden çıkardı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Mesut transferini yorumlayan Kütahyalı, Galatasaray yönetimini eleştirdi ve gurbetçi oyuncunun özel uçakla Türkiye'ye gelişine göndermede bulundu.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e seslenen Rasim Ozan Kütahyalı, "Adamlar sürekli indirip kaldırıyor, biz neyi kaldıracağız? Biz de kaldıralım. Ben de Aytaç Kara'yı Esenler Otogarı'ndan alacağım. Ekrem İmamoğlu ücretsiz yapsın bize, İETT ile alacağım Aytaç Kara'yı" ifadelerini kullandı.

DÜN GECE İSTANBUL'A GELDİ

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere, kendisini Londra'dan almaya giden uçakla saat 22.13'te hareket etti. Özil Ailesi'ni taşıyan özel uçak saat 01.05'te İstanbul'a indi.

Eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil ile Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu ve kulüp yetkilileri karşıladı. Mesut Özil ve ailesi, kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.

"BİR RÜYA BENİM İÇİN DE GERÇEKLEŞİYOR"

Mesut Özil, terminalde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcunun eşi Amine Gülşe de Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Mesut Özil\'in İstanbul\'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı\'yı çıldırttı

Son Dakika Spor Mesut Özil'in İstanbul'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıldırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • xxx kara: YETER ARTIK ŞU RASİM OZAN KÜTAHYALIYI ALIN ŞU EKRANDAN SİZİN GİBİ BİR PROĞRAMA VE ÖZELLİKLE ORADA YORUMCU OLARAK OTURAN SİNAN ENGİNE YAKIŞMIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. 79 13 Yanıtla
  • usta: sim fener darma dagin olacak obur futbolcular simdi oynamaz bekleyin gorun 11 63 Yanıtla
  • AROG: TERBİYE YOKSUNU ZAVALLI 40 7 Yanıtla
  • mert: ne kadar basit bir ülkeyiz böyle maymunların ...para için herşeyi yapacak insanların prim yaptığı bir ülkedeyiz.. bunlar din ırk vatan kavramı olmaz .yeterki çıkarı olsun herkesi herşeyi satacak kalite de insanlar 32 9 Yanıtla
  • Son soz: BU adam hala konuşabiliyor mu.. Şuna hala iş verenin aklından endişe ederim... Boşnak kardeşlerimizi tepkiye davet ediyorum.... 28 11 Yanıtla
  • Sibel: Bunun kafasinda var bu adamin 26 6 Yanıtla
  • ogun: sms gonderin ucak kalksin... 17 6 Yanıtla
  • fenerbahce: düştükleri duruma acınmalı... :) 14 8 Yanıtla
  • yoksul: ya şu adamı ekrandan yok edin nedir bunun yaptıkları yeter bu kadarda olmaz tiyatrocumu gazetecimi belli değil insan biraz efendi olur 17 1 Yanıtla
  • Deniz Varol: Öncelikle Falcao Dıagne Luyındama ile yollar ayrılmalı..sonra transfer yapabiliriz.. 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement