Mesut Özil, Mavi Kart uygulamasıyla Fenerbahçe'de Türk statüsünde oynayacak - Son Dakika
Spor

Mesut Özil, Mavi Kart uygulamasıyla Fenerbahçe'de Türk statüsünde oynayacak

Fenerbahçe'nin transfer için İstanbul'a getirdiği dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil hem büyük bir coşku yaşattı hem de arka arkaya rekorlar kırdı. Başarılı futbolcunun gelişi tarihi görüntüleri ortaya çıkardı. Öte yandan sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek.

19.01.2021 15:20  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Mesut Özil sevini yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın İstanbul'a getirdiği dünyaca ünlü yıldız büyük bir coşku yarattı, arka arkaya rekorlar kırdı.

32 yaşındaki futbolcunun geliş anı, gelişi ve sonrasında yaşananlar dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe taraftarları özel jetle Londra'dan İstanbul'a gelen Özil ve ailesinin uçuşunu Flight Radar24 üzerinden izledi. 312 bin kişiye kadar izleme sayısının çıkmasıyla sitede rekor kırıldı. Ayrıca Fenerbahçe'nin 2 gün önce Twitter'da yaptığı 'Gel gündüzle gece olalım' paylaşımı 600 bin beğeniyi aşarak Türkiye'de etkileşim rekorunu kırmayı başardı.

MAVİ KART UYGULAMASIYLA TÜRK STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek. Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak.

FORMALI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Fenerbahçe forması giymesi için geri sayıma geçilen Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından flaş bir açıklama yaptı. Özil, çocukken giydiği Fenerbahçe formasıyla şimdiki halinin fotoğrafını paylaştı. Geçmiş ve gelecek yorumuyla taraftarlara paylaşan 32 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli kalpler koydu.

5 GÜN KARANTİNADA KALACAK

Öte yandan Mesut Özil 5 günlük karantina sürecine girdi. Özil, Başakşehir'de eşi Amine Gülşe'nin annesinin evinde bu süreci geçirecek.

(Sabah)

Mesut Özil, Mavi Kart uygulamasıyla Fenerbahçe\'de Türk statüsünde oynayacak

Son Dakika Spor Mesut Özil, Mavi Kart uygulamasıyla Fenerbahçe'de Türk statüsünde oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sertaç: Yasalar ve var fener için yapıldı.Asbaşkanları da federasyon başkanı oldu. 24 27 Yanıtla serdar: canım abim deme öyle bu sene fener aleyhine tonlarca karar verdiler. sen yapma bare sartaç abi herkes yapıyo sen yapma bare 2 3
  • sercan: kanunlar ve kurallar işine geldiği gibi uygulanmaya devam ediyor limit olayında oldugu gibi ... 26 17 Yanıtla
  • mine: sizi berlin ağlama duvarına alalım 11 11 Yanıtla
  • bahtiyar: Gel mesut olalım 0 0 Yanıtla

Advertisement