Metallica için Son Günler! - Son Dakika
Güncel

Metallica için Son Günler!

Bu yaza damga vuracak olan "Metallica by Request" konseri için geri sayım başladı.

10.07.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Bankası ana sponsorluğunda ve Pozitif Live organizasyonu ile 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek olan "Metallica By Request", müzikseverleri çığır açan interaktif bir Metallica konseri deneyimi ile tanıştıracak. Pazar gününü sabırsızlıkla bekleyen Metallica hayranları ise yaptıkları oylamalarla Metallica'nın konserde seslendireceği şarkıların listesini oluşturdu. Tam 12 tır ile birlikte İstanbul'a gelen Metallica üyeleri de bir kez daha Türk hayranlarıyla beraber olacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek konserde seslendirecekleri şarkıları hayranlarının oluşturmasını isteyerek bir ilki gerçekleştiren Metallica'nın internet üzerinden başlattığı oylama sonuçlandı ve konser şarkı listesi ortaya çıktı. Metallica'nın İstanbul konseri için sonuçlanan şarkı listesi şöyle: Master of Puppets , One , Fade to Black, Enter Sandman, Sad But True, Seek and Destroy, Wherever I May Roam, The Unforgiven, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, Welcome Home (Sanitarium), Turn the Page, Creeping Death, ...And Justice for All, Orion, The Memory Remains.

Metallica hayranları tarafından seçilerek oluşturulan konser parçalarına ek olarak seyirciler, konser sonunda grubun çalacağı BİS şarkıları arasından Fuel, Battery ve Whiskey in the Jar'dan bir tanesini seçip gecenin muhteşem finalini belirleyecekler.

Bu dev konserin açılışını ise Türkiye heavy metalinin en önemli grubu Pentagram yapacak.

Daha fazla bilgi için www.pozitiflive.com ve www.metallicabyrequest.com adresini ziyarat ederek konser ve oylama sistemiyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Metallica konseri Radyo Eksen, CNBC-e, GQ ve D&R'ın katkılarıyla gerçekleşmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metallica için Son Günler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement