Mete Kalkavan 3 yıl sonra Türk Telekom Stadyumu'nda düdük çalacak - Son Dakika
Spor

Mete Kalkavan 3 yıl sonra Türk Telekom Stadyumu'nda düdük çalacak

Galatasaray'ın Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan bu maçla birlikte 8 Mayıs 2016 tarihindeki Beşiktaş derbisinden sonra ilk kez Türk Telekom Stadyumu'nda görev alacak.

21.08.2019 13:18  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in ikinci haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçında Mete Kalkavan görev yapacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Maçın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç, VAR'ın başında da Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

EN SON KONYA-GALATASARAY MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Mete Kalkavan'ın görev aldığı 19 karşılaşmada Galatasaray, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. FIFA kokartlı hakem, sarı-kırmızılıların en son 29 Nisan 2019'da deplasmanda Konyaspor karşı oynadığı maçı yönetti. Müsabaka başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona ermişti.

Mete Kalkavan, düdük çaldığı maçlarda sarı-kırmızılı futbolculara 41 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gösterirken, rakip takımlara ise 41 sarı, 5 kırmızı çıkardı.

3 SENE SONRA TT STADI'NA GİDİYOR

İstanbul bölgesi hakemi, aynı zamanda yaklaşık 3 yıl sonra Galatasaray'ın bir iç saha karşılaşmasında düdük çalacak. Kalkavan, Türk Telekom Stadyumu'nda en son 8 Mayıs 2016 tarihinde Beşiktaş derbisinde düdük çalmıştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 1-0 kaybetmişti.

Mete Kalkavan 3 yıl sonra Türk Telekom Stadyumu\'nda düdük çalacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mete Kalkavan 3 yıl sonra Türk Telekom Stadyumu'nda düdük çalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: bu sene fenerasyon var, ilginçtir inadına konya maçına vermişler birde... ama merak etmeyin mayısta şampiyon yine gs olur inşaAllah. federasyon hakemler para şike gs ye vız gelir. 3 1 Yanıtla
  • Sazan fenev: Bu fenevbahçe hep aynı şeyi yaşıyor ilk önce sazan gibi seviniyor ama sonu hep hüsran oluyor.Bknz: timsah yürüyüşü. 1 0 Yanıtla
  • GS 1905: Nihat ozdemir baskan fener sampiyon 0 1 Yanıtla

Advertisement