Meteoroloji Bölge Müdürü Ceylan'dan Vali Pehlivan'a Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Meteoroloji Bölge Müdürü Ceylan'dan Vali Pehlivan'a Ziyaret

Meteoroloji Bölge Müdürü Ceylan\'dan Vali Pehlivan\'a Ziyaret

Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürü Abdullah Ceylan Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

13.12.2018 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürü Abdullah Ceylan Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Kurum faaliyetleri ve kurumun kış mevsimine yönelik hava tahminleri hakkında Bölge Müdürü Ceylan'dan bilgiler alan Vali Pehlivan, ilimizde yürütülen ölçüm çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Pehlivan ziyaretleri dolayısıyla Bölge Müdürü Ceylan ile beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyarette Meteoroloji Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Alıcıoğlu ile Meteoroloji Bayburt İl Müdürü Ömer Erdoğan da yer aldı.

KHGB Encümen Toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi

Bayburt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümen Toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Encümen Üyeleri İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Bilgeoğlu, Koçbayır Köyü Muhtarı Yaşar Kurt ve Aşağı Kışlak Köyü Muhtarı Musa Tosun ile Birlik Müdürü Erkan Karakoyun katıldı.

2018 yılı yatırım ve çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında yıl içinde hayata geçirilen yatırımlar ile gelecek yılın yatırım önceliklerine ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Meteoroloji Bölge Müdürü Ceylan'dan Vali Pehlivan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement