Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

Meteoroloji ve AKOM'un uyarıları sonrası Türkiye'nin çoğu ilinde görülen kar yağışı gece saatlerinde İstanbul'un birçok ilçesini de beyaza bürüdü. Çamlıca tepesinde kartpostallık görüntüler oluşurken, Başakşehir, Sultangazi, Küçükçekmece ve Sarıyer'de yağış etkili oldu. Trafikteki araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı.

23.12.2021 11:12  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da mevsimin ilk kar yağışı sonrası birçok ilçe beyaza büründü. Gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, manzarası ve güzelliği ile bilinen Çamlıca Tepesi'ni beyaza bürüdü. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluşan Çamlıca Tepesi drone ile havadan görüntülendi. Büyük Türk Bayrağı ile masalsı görüntüler oluşturan Çamlıca Camii'nin görüntüsü mest etti.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

"İSTANBUL'A KARŞI KAR ÇOK GÜZEL OLDU"

Çamlıca Tepesini gezmeye gelen vatandaşlardan , "Mevsimin ilk karı İstanbul'a yağdı. Güzel görüntüler oluştu. Biz de arkadaşlarla Çamlıca Tepesi'ne hem kahvaltı yapmaya hem de bu manzarayı izlemeye geldik. İstanbul'un manzarasına karşı kar çok güzel oldu. Gerçekten hayranlık oluşturan bir görüntü var" diye konuştu.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

SULTANGAZİ'DE BAHÇEYE İNEN ÖĞRENCİLER KAR SEVİNCİ YAŞADI

İstanbul'da kar yağışı Başakşehir'de de etkili olurken, Sultangazi, Küçükçekmece ve Sarıyer'de etkili yağışla beyaza büründü. Sultangazi'de günlerdir kar yağışını bekleyen ve ders arasında bahçeye inen çocuklar kar sevinci yaşadı. Teneffüs zilinin çalmasıyla bahçeye koşan öğrenciler, lapa lapa yağan karın altında oynadı.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

İSTANBUL BOĞAZI DA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sarıyer'de lapa lapa yağan karın etkisiyle İstanbul Boğazı da beyaza bürünürken, Arnavutköy'de de binaların çatıları, parklar ve tarlalar karla kaplandı. Güne karla başlayan çocuklar kar topu oynadı.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

"KAR AZ YAĞDI ÇOK OYNAYAMADIK"

Karla oynayan çocuklardan biri," Az yağdı çok oynayamadık. Okul çıkışında oynayacağız. Hasret kaldık kara" diye konuştu. Kar küreme araçları da yol kenarlarında hazır bekledi.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

GÖKTÜRK GÜNE BU GÖRÜNTÜYLE UYANDI

İstanbul Kemerburgaz ve Göktürk'ten gelen görüntüler de Meteoroloji'nin uyarılarının ardından gelen kar yağışının etkisini gözler önüne serdi.

Meteoroloji\'nin uyarılarının ardından İstanbul\'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor

Son Dakika Güncel Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! İlçelerden kartpostallık görüntüler yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu
    10:11 Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini görünce şoke oldu. Vatandaş, olayın ardından polise haber vererek insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

  • Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor
    10:10 Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor

    Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık, hırsızlık, aile içi şiddet, narkotik, terör ve trafik güvenliği gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 'POLHANE' Projesini başlattı. Ekipler, ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilgilendirmekte ve kenti daha güvenli hale getirmektedir.

  • Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı
    10:08 Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvası madalya ve ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, 30 Nisan'da yapılacak olan İl müsabakalarında başarılar diledi.

  • Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı
    10:08 Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı

    Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde durdurulan iki araçta ise 16 bin 856 adet uyuşturucu hap bulundu. Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı
    10:07 Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

    Van'da şubat ve mart aylarında yoğun kar yağışının, nisan ayında ise yağmurun etkili olması dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'nün su seviyesinde iyileşmeye neden oldu. Van Gölü, 2019-2023 yılları arasında su kaybı yaşadı ancak bu yılın ilk 4 ayında yoğun yağışlarla su seviyesi yükselmeye başladı. Prof. Dr. Alaeddinoğlu, havzanın suyunu yönetmek zorunda olduklarını belirtti ve ileri dönemlerde sel ve taşkın riskine dikkat çekti.

  • Eskişehir'deki Balıkçılar Havaların Isınmasıyla Satışlarda Azalma Yaşıyor
    10:05 Eskişehir'deki Balıkçılar Havaların Isınmasıyla Satışlarda Azalma Yaşıyor

    Eskişehir'deki balıkçı esnafı, son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte satışlarının azaldığını belirtti. Balık tezgahlarında balık olmasına rağmen sıcak hava nedeniyle talebin düştüğü ifade edildi. Balıkçılar, küçük teknelerin avlanmaya devam ettiğini ve taze balık bulunmaya devam ettiğini vurguladı. Fiyatlarda ise bir değişiklik olmadığı ve balığın etten daha ucuz olduğu belirtildi.

  • Didimli turizm öğrencileri Turizm Haftası'nı düzenledi
    10:03 Didimli turizm öğrencileri Turizm Haftası'nı düzenledi

    Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Turizm Haftasına özel program düzenlendi. Programa Didim Kaymakamı, Garnizon Komutanı, okul müdürleri, STK ve kurum amirleri ile veliler katıldı. Programda yapılan konuşmalarda turizmin önemi vurgulandı ve Genç Şefler yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:03 Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Hatalı Parka Cezalar Yağdı
    10:01 Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Hatalı Parka Cezalar Yağdı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara yönelik yapılan çalışmalarda toplam 643 bin 955 TL cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 15 araç sürücüsüne abartılı egzozdan dolayı 96 bin 585 TL, 96 araca duraklamanın yasak olduğu yerlerde duraklamaktan 66 bin 240 TL ve 757 araca taşıt yolu üzerinde park ihlali yapmaktan 481 bin 130 TL para cezası kesildi.


Advertisement