Metin Akpınar Hakkındaki Adli Kontrol Kararı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Metin Akpınar Hakkındaki Adli Kontrol Kararı Kaldırıldı

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA- SANATÇI Metin Akpınar hakkındaki adli kontrol kararı kaldırıldı.

30.01.2019 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksel KOÇ/ İstanbul DHA- SANATÇI Metin Akpınar hakkındaki adli kontrol kararı kaldırıldı.

Bir televizyon kanalında sarf ettiği sözler nedeni ile aleyhine "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatılan Metin Akpınar hakkındaki adli kontrol kararı kaldırıldı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Metin Akpınar hakkındaki pazar günleri karakola imza verme ve yurt dışına çıkış yasağı kararlarını re'sen kaldırdı. Savcılık, aynı suçtan Müjdat Gezen hakkındaki adli kontrol kararını da geçtiğimiz hafta re'sen kaldırmıştı.

NE OLMUŞTU

Bir televizyon kanalında sarf ettikleri sözler nedeni ile Metin Akpınar hakkında, "Cumhurbaşkanına hakaret", "Halkı silahlı isyana tahrik", Müjdat Gezen hakkında da "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Akpınar ve Gezen'e sadece "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 24 Aralık 2018'de adli kontrol hükümleri uygulanmıştı. Metin Akpınar hakkındaki, "Halkı silahlı isyana tahrik" suçundan başlatılan soruşturma dosyası ayrılarak görevsizlik kararı ile İstanbul Adalet Sarayı'na gönderilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metin Akpınar Hakkındaki Adli Kontrol Kararı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement