Acı haberi Instagram'dan verdi Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Acı haberi Instagram'dan verdi Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın annesi dün hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından "Feryat figanım onu çok üzer ama içim yangın yeri" diyerek veren Arolat, sevenlerinden annesi için dua istedi.

11.07.2020 13:07  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şimdiler Benimle Söyle şarkı yarışmasında jürilik yapan Metin Arolat'ın annesi hayata gözlerini yumdu. Anne acısıyla yıkılan şarkıcı, "Annesizliği öğrenebilmem bir hayli vakit alacak" diyerek sevenlerine kötü haberi verdi.

"ACIM ÇOK ÇOK BÜYÜK"

Annesinin bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Metin Arolat, "Anneciğim bugün bizi bırakıp sonsuzluğa, babamın ve abimin yanına uçtu. Acım çok çok büyük, öyle böyle değil. Ama onun, benim güçlü durduğumu görmek isteyeceğini, feryat figanımın onu oralarda çok üzeceğini biliyorum. İçim yangın yeri. Annesizliği öğrenebilmem, içimdeki yangını söndürebilmem sanırım bir hayli vakit alacak. Bu gece bir duanızı da, annem, aşkım, kuzum, canım için gönderin" dedi.

Arolat'ın paylaşımını gören Ece Erken, Burcu Kara, Esra Dermancıoğlu, Pınar Altuğ Atacan ve Sibel Tüzün gibi ünlü isimler taziye yorumu yaptı.

Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti
Acı haberi Instagram\'dan verdi Metin Arolat\'ın annesi hayatını kaybetti

Son Dakika Magazin Acı haberi Instagram'dan verdi Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SEVGI: Ânnesizligi ogrenemezsin cunk8 unutulmaz 1 0 Yanıtla
  • Feryal: Allah Rahmet Eylesin, ailesine sabırlar diliyorum... 1 0 Yanıtla
  • Azra : Allah kimseyi Annesiz bırakmasın o acıyı yaşamadım Yaşayanlara sabır versin Allah mekanını cennet etsin Nur içinde yatsın ?? 1 0 Yanıtla
  • Kâmil sönmez : Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 1 0 Yanıtla
  • ... : 1 yıl oldu canım annem melek olalı her anne kelimesini duyduğumda her adı geçtiğinde annesizliğim tokat gibi yüzüme vuruyor annesizliği değil öğrenmek onun yokluğuna bile alışmak çok zor 0 0 Yanıtla

Advertisement