Metin Hara, Adriana Lima'dan Ayrıldığı İddiasını Yalanladı - Son Dakika
Magazin

Metin Hara, Adriana Lima'dan Ayrıldığı İddiasını Yalanladı

Brezilyalı manken Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara, ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri "4 gün sonra yanındayım" diyerek yalanladı.

21.12.2017 14:25  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en önemli moda olaylarından biri olarak bilinen Victoria's Secret defilelerinde 18 yıldır boy gösteren Brezilyalı manken Adriana Lima ile yaşadığı birliktelikle tüm dünyanın ilgisini çeken Türk yazar Metin Hara, terk edildiğine yönelik çıkan haberleri yalanladı.

AYRILIK İDDİASINI YALANLADI

Lima'nın önceki gün Metin Hara'yı sosyal medya hesabında takipten çıkarması "Lima ve Hara ayrıldı" olarak açıklanmıştı. Ancak Metin Hara konuyla ilgili olarak net bir açıklama yaparak ayrılık iddiasını yalanladı.

"4 GÜN SONRA YANINDAYIM"

Türk yazar, Lima'nın kendisini takipten çıkarmadığını, sosyal medya yöneticilerinin yanlışlıkla takibi bıraktığını belirterek "Ayrılık yok, 4 gün sonra yanında olacağım" dedi.

Metin Hara, Adriana Lima\'dan Ayrıldığı İddiasını Yalanladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Metin Hara, Adriana Lima'dan Ayrıldığı İddiasını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • insan: ONCA ŞEY BİTTİ DE BUNLARIN YALAKA AŞKI DERT OLDU BİZE 11 4 Yanıtla
  • ALBATROS: Alın Size Müjdeli Haber Tüm Dünyadaki Haksızlıklara Katliamlara BM lerin KUDÜS Kararına Aldığı Karara Karşı Çıkan Madde İn Usa Finosu Ve Soytarısı İsrail'in Tehditlerine Ve Ülkemizdeki Yapılan Hizmetlere Sessiz Lal Sagır Olan Ana Muhalefetimizin Adalet Adalet Diye Nara Atan Başkanı Ve Koyunları Ve Entellektüellerimiz.Aydınlarımız Gözünüz Aydın Adriana Limayla Metinin Aşkı Devam Ediyormuş.Bayagı Üzülmüştünüz...... 4 10 Yanıtla ALİ TAŞ: ege adalarını veren akp değilmi 7 7 Hugo : Kudüs’le Suriye’yle uğraşmadan önce kendi sınırlarımızdaki PKKyı temizleyin. Adam çıkıyor kürsüye Eeyy Almanya eyyy Amerika diyor. Koyunlar peşinden gidiyor. Cahil memleket 7 6 ALBATROS : Sinan Sabır Sabır Bunlar Bişeymi Yahüdi Tohumunla Bizans Tohumları Bunların Eline Su Dökemez Bunlara Başka Bir İsim Bulmak Laz'ım 0 0
  • hasan kaya kumluca: keşke Adriana gibi sevgilim olsaydı 4 8 Yanıtla
  • ALİ: CİDDİ HABER İSTİYORUZ MİLLETE NE BUNLARDAN 6 4 Yanıtla
  • Paşalı: Limayı kandırmışlar sen gel bana gerçek türk erkeği burada. 1 5 Yanıtla
  • Misafir : Albatros zavallisi ,İslam'ın kutsal mabedini kndi klbinde İsrail'e veren zihniyetin seni cehennemin o kızgın alevleriyle ödüllendirecek inşallah 1 0 Yanıtla

Advertisement