METİN ŞENTÜRK, BİTLİS'TE 'GENÇ BAKIŞ AÇISI' PROGRAMINA KATILDI - Son Dakika
Güncel

METİN ŞENTÜRK, BİTLİS'TE 'GENÇ BAKIŞ AÇISI' PROGRAMINA KATILDI

BİTLİS Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 'Genç Bakış Açısı' programı düzenlendi.

22.11.2022 09:38  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 'Genç Bakış Açısı' programı düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun telefonla katıldığı programda sanatçı Metin Şentürk, hayatı ile ilgili söyleşi düzenledi. Bitlis Eren Üniversitesi Merkezi konferans salonunda gerekleştirilen programa üniversite öğrencilerinin yanı sıra gençlerde büyük ilgi gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun telefonla bağlandığı programda kısa hayat hikayesini anlatan Metin Şentürk, öğrencilerle birlikte şarkı söyleyip sorularını yanıtladı.

Yurt dışı programı kapsamında Katar'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, programa telefonla bağlanarak öğrencileri selamladı. Kasapoğlu, bu tür buluşmaların ve çalışmaların özellikle kültür sanat mahiyetinde son derece anlamlı olduğunu belirtti. Bu yüzden bu faaliyetlere katılan ve faaliyetlerle ilgili talepleri olan tüm gençlere teşekkür edip, gençlerle beraber olmayı sürdüreceklerini söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış ise geleceğin teminatı gençlerle bir arada olmak ve hazırlanan programlarla unutulmaz anılar bırakmak istediklerini belirtti.

Öğrencilerin programa ilgi göstermesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Elkatmış, şunları söyledi

Öğrencilik hayatınızda ve günlük yaşamınızda bu tür aktivitelerin motivasyonunuzu arttıracağına inanıyoruz. İnşallah daha çok etkinlikler hazırlayarak devamını sağlayacağız. Bu kapsamda gerek bakanlığımızın tüm tesislerinde gerekse üniversitemizin her alanında sizler için bütün imkanlar seferber edilerek aile ortamını aratmayacak organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Gönlü güzel, ender sanatçılarımız arasında bulunan ve ülkemizin yetiştirdiği önemli ses sanatçısı Metin Şentürk'ün güçlü yorumunu büyük bir keyifle dinlemenizi diliyorum. Bu güzel gecede bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim. Program sanatçı Şentürk'e çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle son buldu.

METİN ŞENTÜRK, BİTLİS\'TE \'GENÇ BAKIŞ AÇISI\' PROGRAMINA KATILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel METİN ŞENTÜRK, BİTLİS'TE 'GENÇ BAKIŞ AÇISI' PROGRAMINA KATILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement