Metin Serezli'nin Ölümü - Son Dakika
Magazin

Metin Serezli'nin Ölümü

Metin Serezli\'nin Ölümü

Usta oyuncu Metin Serezli'nin Salı günü Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek sade bir törenle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

10.03.2013 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu Metin Serezli'nin Salı günü Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek sade bir törenle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, acılı aileyi evinde ziyaret etti.

Akciğer kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi gören usta oyuncu Metin Serezli, sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberi, yakınlarını ve sanatseverleri yasa boğdu. Serezli'nin Beykoz'da bulunan evinde eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti. Aileyi ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçının sade bir törenle son yolcuğuna uğurlanacağını söyledi. Metin Serezli ile dost olduklarını belirten Sarıgül, şöyle konuştu: "Çok değerli bir sanatçıydı. Sanatıyla beyefendi kişiliğiyle herkese örnek oldu. Ailesi çok sade bir tören yapılmasını istiyor. Gazete ilanı dahi arzu etmiyorlar. 'Benim tiyatrolarla birçok ilanım çıktı gazetelerde, ölüm ilanım çıkmasın' diye bir vasiyeti var. Sade bir törenle Salı günü uğurlayacağız. Bütün sanat camiasına başsağlığı diliyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Metin Serezli'nin Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement