Metro Turizm Dragon Cup'ta Küreklere Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Metro Turizm Dragon Cup'ta Küreklere Yüklendi

Metro Turizm Dragon Cup\'ta Küreklere Yüklendi

İş Dünyasının önde gelen şirketlerinin tek kürekte birleştiği Dragon Cup'ın bu yıl ki İstanbul ayağında Metro Turizm'de genç ve dinamik kadrosuyla yarıştı.

14.05.2013 16:06  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul ayağı 11-12 Mayıs günü Haliç'te gerçekleştirilen Dragon Cup'ta 2 gün boyunca kıyasa bir yarış içerisine giren Metro Turizm "En Disiplinli Takım" ödülünü aldı…

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlararası spor etkinliklerinden Dragon Boat Yarışları, Dragon Cup Turkey adıyla 2013 yılında Türkiye Kano Federasyonu'nu denetimi altında uluslararası bir kimliğe büründü. Türkiye'nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon 500' e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor.

Kurum içi motivasyona önem veren Metro Turizm'de bu yıl bu keyifli organizasyona Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dinçer Yirmibeşoğlu kaptanlığında 22 kişilik ekip kurarak katıldı… Profesyoneller gibi haftalar öncesinden idman yaparak yarışlara hazırlanan Metro Turizm ekibi kara da olduğu gibi suda da inançla ve güvenle küreklere asıldı… Profesyonel bir sporcu ve ritme ayak uydurmalarını sağlayan davulcu eşliğinde kürek çeken takım nefes nefese bir mücadele verdi. Aynı zamanda etkinliği ziyaret eden AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Metro Turizm standına uğraması ekibin motive olmasında etkili oldu. Keyifle ve sportmence geçen yarış ardından Metro Turizm ekibi bu günü "en iyi ekip" ödülü alarak taçlandırdı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metro Turizm Dragon Cup'ta Küreklere Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement