Metrobüste "cinsel saldırı" davasında sanık tahliye edildi - Son Dakika
Güncel

Metrobüste "cinsel saldırı" davasında sanık tahliye edildi

Metrobüste seyir halinde bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve mahkemedeki savunmasında, pantolonundaki ıslaklığın 'idrar' olduğunu söyleyen Fatih Ö. tahliye edildi.

23.08.2019 15:18  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece 20. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Fatih Ö. ile müşteki N.Ş. ve tarafların avukatları katıldı.

Adli Tıp Kurumunca dosyayla ilgili hazırlanan raporda, sanığın pantolonundan alınan 6 örneğin birinde sperm hücresinin bulunduğu kaydedildi.

"BU OLAY GERÇEKLEŞMEMİŞTİR, SUÇSUZUM"

Duruşmada, olaya ilişkin televizyon kanallarında çıkan haberlere ilişkin görüntülerin bir kısmı taraflara izletildi.
Tutuklu sanık Fatih Ö, suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "Görüntülerdeki aleyhime olabilecek hususları kabul etmiyorum. Hiçbir şekilde bu olay gerçekleşmemiştir. Suçsuzum" dedi.

Avukatların beyanlarının ardından mahkeme, sanık Fatih Ö.'nün alabileceği muhtemel ceza ile tutuklulukta geçirdiği sürenin miktarını göz önüne alarak tahliyesine karar verdi. Bir sonraki duruşmada, metrobüs şoförünün tanık olarak dinlenilmesine hükmeden mahkeme, duruşmayı erteledi.

SAVCILIK, 3 YILDAN 9 YILA KADAR HAPSİNİ İSTEMİŞTİ

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 23 Nisan 2019'da Cevizlibağ'dan Avcılar yönüne giden metrobüste sanık Fatih Ö.'nün, müşteki N.Ş.'ye yönelik "hakaret" ve "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçlarından 3 yıl 3 aydan 9 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını istemişti.

NE OLMUŞTU?

Metrobüste N.Ş. adlı kadın yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan Fatih Ö. hakim karşısına çıkarılmış, ifadesinde taciz suçlamasını, "Elimdeki poşet müştekiye çarpmış olabilir" diyerek reddetmişti. Pantolonundaki ıslaklığı ise "O sırada biri sağ karın bölgeme doğru bir darbe vurdu ve idrar oluştu" şeklinde açıklama yapmıştı.

Metrobüste "cinsel saldırı" davasında sanık tahliye edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Metrobüste 'cinsel saldırı' davasında sanık tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • sefer: bu adamı salı verenler inşallah sizlerin yakınlarınıza dek gelirde idrarını kaçırır 9 0 Yanıtla
  • betül: bizde farklı bir şey beklemiyorduk zaten adaletten tam tahmin ettiğimiz gibi oldu 8 0 Yanıtla
  • ölen adalet: bu ülkeden artık bi cacık olmaz. bütün tecavüzcüler hırsızlar soysuzlar dışarda, proflar ,askerler gazeteciler, öğretmenler içerde ! 6 1 Yanıtla Timur: Helal sana 0 0
  • Mert: YAA NASIL SALARSINIZ BUNU ALLAH AŞKINA YAA 6 0 Yanıtla
  • DEMİRHAN: YAZIKLAR OLSUN / HANGI ULKEDE YASIYORUZ / HANGI ADALETTE / 5 0 Yanıtla
  • KILIÇ DÜNDAROĞLU: eeeeeee ne olucak şimdi takliye oldu çıktı gitti nasıl olsa cezası yok yarında gider bir çocuğa tecavüz eder bu sapıklar ne olucak ülkede ceza denilen eğitim denilen bir kavram yokki mahkeme odalarına bu tür zanlılar giriyor ve tahliye olup çıkıyorlar ülke nereden nereye geldi yazıklar olsun bu sorumlu kişilere bu ülkeyi yanetenlere yazıklar olsun herkes birbirinden korkar oldu ne günlere geldik ülkenin çivisi çıktı heryer sapık dolu ceza varmı yokkkkk 1 0 Yanıtla
  • Düşünceli deli : Bu adamı salan zihniyet yarın hayvanlara cocuklara ve hic bulamazsa su damacanaya tecavuz eder ve bir insanin canını alır yasaların biran önce gözden gecirilip yeni düzenlemeler yapılması lazım yeter artık tv de haber izleyemez olduk 1 0 Yanıtla
  • ANNE: bu kadarıda olmaz 1 0 Yanıtla
  • ANNE: dışarı çıkıp çocuklarımla rahat gezmek isterim böyleleri dışardayken evemi kendimizi kapatalım olamaz 1 0 Yanıtla

Advertisement