Kasım ayındaki son ankete göre en çok beğenilen siyasetçi Erdoğan; ikinci sırada İmamoğlu var - Son Dakika
Güncel

Kasım ayındaki son ankete göre en çok beğenilen siyasetçi Erdoğan; ikinci sırada İmamoğlu var

Metropoll'ün kurucusu Özer Sancar, "Siyasilerin Beğeni Düzeyi" başlıklı araştırmasının detaylarını Twitter'dan paylaştı. Araştırmaya göre Türkiye'de en çok beğenilen siyasetçi Recep Tayyip Erdoğan olurken onu 8,2 puan farkla Ekrem İmamoğlu takip etti.

03.12.2019 09:23  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metropoll Araştırma'nın kurucusu Özer Sancar, Twitter hesabından Metropoll'un Kasım araştırmasında yer alan "Siyasilerin Beğeni Düzeyi" başlıklı veriyi açıkladı.

Sancar'ın paylaştığı verilere göre kasım ayı itibariyle Türkiye'de en çok beğenilen siyasi isim yüzde 44,3 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Erdoğan'ı yüzde 36,1 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 28 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip ediyor.

CHP LİDERİ 4. SIRADA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ardında kalarak 4. sırada yerini aldı. Kılıçdaroğlu yüzde 25,7 ile listede yerini alırken MHP lideri Devlet Bahçeli yüzde 25,4 ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise yüzde 22,1 ile onu takip ediyor.

Verilere göre Meral Akşener, Soyer'in ardından gelirken, onu Abdullah Gül ile Selahattin Demirtaş izliyor.

Kasım ayındaki son ankete göre en çok beğenilen siyasetçi Erdoğan; ikinci sırada İmamoğlu var

Sancar, paylaşımında "Erdoğan'ın popülaritesi 15-22 Kasım itibarıyla İmamoğlu'ndan 8 puan yüksek" olduğu ve belediye başkanlarına ilişkin ölçümün kendi şehirlerinde değil tüm ülke kapsamında olduğu notunu da düştü.

Kasım ayındaki son ankete göre en çok beğenilen siyasetçi Erdoğan; ikinci sırada İmamoğlu var

Son Dakika Güncel Kasım ayındaki son ankete göre en çok beğenilen siyasetçi Erdoğan; ikinci sırada İmamoğlu var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement