Mevlana Bilgi Evi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mevlana Bilgi Evi Açıldı

Mevlana Bilgi Evi Açıldı

“Yeni nesil bilgi ile yetişiyor” sloganıyla Kartepeli çocuklarının daha verimli, sağlıklı ve modern mekanlarda eğitim ve öğretimlerine katkı vermeyi amaçlayan Kartepe Belediyesi ilçedeki 11. Bilgi Evi’ni Maşukiye’de açtı.

17.03.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yeni nesil bilgi ile yetişiyor" sloganıyla Kartepeli çocuklarının daha verimli, sağlıklı ve modern mekanlarda eğitim ve öğretimlerine katkı vermeyi amaçlayan Kartepe Belediyesi ilçedeki 11. Bilgi Evi'ni Maşukiye'de açtı. Maşukiye Kültür Park içinde hizmet verecek Mevlana Bilgi Evi'nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, konuklarla birlikte hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kestiler.

Kartepe genelinde her bölgede bilgi evi, kütüphane, eğitim ve sanat merkezleri ile çocukların bilgili ve donanımlı bir şekilde gelişmesine katkı verme hedefinde olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara yönelik hizmetlerine bir yenisini de Maşukiye'de ekledi. Maşukiye Kültür Park Alanı içinde 80 metrekarelik alanda kurulan Mevlana Bilgi Evi'nde güvenli internet ağı olan 9 bilgisayar, 1 yazıcı, 2 bin kitabın yer aldığı kütüphane, 11 çalışma masası, 2 satranç takımı yer alıyor.

Halkın istek ve ihtiyaçlarının karşılanması için gördükleri her hizmetin bir diğerinden daha önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bunlar içinde en doğru isabetli hizmet geleceğe yapılan hizmettir. İyi yetişmiş insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu bilgi evi de bunlardan biridir. Biz birlik ve beraber olduğumuz müddetçe bu hizmete yansımaktadır. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi. Başkan konuşması ardından Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Kandaz ve konuklarla birlikte açılış kurdelesini kesti.

Kartepe Belediyesi'nce yapılan bilgi evini gezen başkanlar kütüphaneye üye olan ilk öğrencilere de üyelik kartlarını ve çeşitli hediyelerini vererek tebrik ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana Bilgi Evi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement