"Mevlid-i Nebi" Programına kadınlardan yoğun ilgi - Son Dakika
Güncel

"Mevlid-i Nebi" Programına kadınlardan yoğun ilgi

"Mevlid-i Nebi" Programına kadınlardan yoğun ilgi

Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen "Mevlid-i Nebi" haftası programına kadınlar büyük ilgi gösterdi.

09.11.2019 11:31  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen "Mevlid-i Nebi" haftası programına kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Hakkari Hacı Sait Camiinde düzenlenen "Mevlid-i Nebi" haftası programına İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Abbasigil, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sabahat Gazioğlu, kurum müdürlerinin eşleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlid-i şerif ile devam etti. Programda günün anlam ve önemine binaen açıklamalarda bulunan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Abbasigil, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin veladetinin miladi seneyi devriyesinde, Peygamberimizi bir nebze olsa anmak, anlamak, anlatmak ve yüreklerimizde hissetmek istedik. Bizlerde niyetlerimizi halis tutup bugün Peygamber Efendimizi anarak hayatlarımıza bir kere daha nakşetmeyi umuyoruz. Bu anlamlı günü anarken siz kıymetli misafirlerimizin teşriflerinden dolayı ve ayrıca emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program ilahi dinletisi, dua, ödül töreni ve davetlilere verilen ikramlarla son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Mevlid-i Nebi' Programına kadınlardan yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı
    13:59 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı

    135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, Guangzhou'da başladı. Fuar için 215 ülkeden yaklaşık 149.000 alıcı ön kayıt yaptırdı. Yabancı alıcıların fuara ilgisi arttı ve 74.000 sergi standında 29.000'den fazla katılımcı bekleniyor.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.


Advertisement