Mevlit Kandilinde Camiler Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Mevlit Kandilinde Camiler Doldu Taştı

Mevlit Kandilinde Camiler Doldu Taştı

Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğumu olan Mevlit Kandili tüm İslam âleminde olduğu gibi Bozüyük’te de coşku ile kutlandı.

12.12.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğumu olan Mevlit Kandili tüm İslam aleminde olduğu gibi Bozüyük'te de coşku ile kutlandı.

Mevlit Kandili akşamında tüm camiler dolup taşarken, Ulu Cami'de Bozüyük Belediyesi tarafından Mevlit Kandili programı gerçekleştirildi. Dünya Kur'an Okuma 3'ncüsü Muhammed Mansur Sağır, katıldığı programda akşam namazını kıldırarak eşsiz sesi ile Kur'an-ı Kerim Tilaveti okudu. Katılanların duygu dolu bir akşam yaşadıkları Kandil gecesinde ayrıca birbirinden değerli ilahiler okundu. İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili olarak yapılan açıklamalarda teröre ve terörden beslenenler kınanırken, hayatını kaybeden şehitler için dualar edildi.

Mevlit Kandili programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yatsı namazının ardından ise ilçe genelinde bulunan tüm camilerde vatandaşlara 8 bin adet kandil simidi dağıtıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlit Kandilinde Camiler Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement