Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

Adıyaman'da mezarlık toprağa yarı gömülü halde bulunan bebeğin annesi ve anneannesi, serbest bırakıldıktan sonra savcılığın itirazının ardından tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

26.09.2021 19:47  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçecik Mahallesi'nde toprağa yarı gömülü bulunarak hastaneye kaldırılan bebeğin gözaltına alınan anne ve anneannesinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Adliyeye sevk edilen bebeğin annesi Gülçin E. (17) ile anneannesi Ülkü E, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Cumhuriyet savcılığınca yapılan itiraz üzerine tekrar gözaltına alınan iki şüpheli, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

"BEBEKTEN KURTULMAK İÇİN ANNEMLE PLAN YAPTIK"

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden annenin, "Eşim cezaevinde ve yasak ilişkiden kız bebek dünyaya getirdim. Bebekten kurtulmak için annemle birlikte bu planı yaptık" dediği öğrenildi.

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

BEBEK KORUMAYA ALINACAK

Kadın ve annesinin emniyetteki sorgusu devam ederken, tedavisi süren bebeğin ise hastaneden taburcu edilmesinin ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Bahçecik Mahallesi'nde Hüsnü Mustafa Özyeğin Anadolu Lisesinde eğitim gören bir grup öğrenci, dün okullarının yanındaki eski mezarlıkta bebek sesi duymuş, toprağa yarı gömülü buldukları bebeği çıkararak polis ve sağlık ekiplerine teslim etmiş, polisin çalışması sonucunda bebeğin annesi ve anneannesi gözaltına alınmıştı.

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Turgut Tarlacı: Bu iki katili salan nöbetçi hakimlik ne ya gündüzleri adliyede çaya bakıp gece hakimler yokken hakimlik yapıyor gibi mi.siz bu kafayla o bebeği ölmekten kurtaran o kızada ceza verirsiniz.bu orada o kardeşimede insanlık ölmeden kurtardığın için teşekkür ederim 7 1 Yanıtla
  • Irfan Mengü: Hakim by nasıl serbest bırakır aklım almıyor ya nasıl bir adalet bu yemin ediyorum Türkiye adalet yok 5 1 Yanıtla
  • Veli B.: Getöcüleri yer açmak için herkesi salın 2 0 Yanıtla
  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement