FMV Işık Okulları'nın Kuruluş Yıldönümü Töreninde Ali Sunal Sürprizi - Son Dakika
Eğitim

FMV Işık Okulları'nın Kuruluş Yıldönümü Töreninde Ali Sunal Sürprizi

FMV Işık Okulları\'nın Kuruluş Yıldönümü Töreninde Ali Sunal Sürprizi

FMV Işık Okulları'nın kuruluşunun 129'uncu yıldönümünde okulun eski mezunlarından olan oyuncu Ali Sunal'da yapılan törene katıldı.

16.12.2014 16:32  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan FMV Işık Okulları, kuruluşunun 129'uncu yıldönümünü mezunlarıyla birlikte kutladı. Nişantaşı Kampüsü'nde gerçekleştirilen kutlama töreni ve Geleneksel Mezunlar Yemeği'nde 7'den 77'ye öğrenci ve mezunlar buluştu. FMV Işık Okulları mezunu Ali Sunal da arkadaşlarıyla birlikte törendeydi.

''ÖNCE İYİ İNSANLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ''

Erenköy ve Nişantaşı kampüslerinde düzenlenen kutlama törenlerinde mezun ve öğrenciler buluştu. Nişantaşı Kampüsü'nde düzenlenen Geleneksel Kutlama Töreni ve Mezunlar Günü, 7'den 77'e Işıklıları buluşturdu. Anaokulu öğrencilerinin hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan ve koro ile devam eden törende; 25, 40, 50, 70 ve 75'inci yılını dolduran mezunlara anı plaketleri sunuldu. Törende 1941 mezunu Dr. Nezihi Onaran da bir konuşma yaptı ve bu 129'uncu yıl kutlamalarına eşlik etmekten duyduğu heyecan ve mutluluğu mezunlarla paylaştır.

Törende konuşma yapan FMV Işık Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özkartal, okulun en önemli görevinin çocuğa, adaleti, vicdanı, öğrenme isteğini, biliyor olmanın keyfini öğretmek olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti; "Eğitimciler olarak bizim üzerimize düşen önemli görevlerden biri de ülkesiyle meşgul olmayı zul değil zevk olarak gören evlatlar yetiştirmek. Bugün bu okulun sınıflarını dolduranlar, yarın bu ülkenin geleceğini şekillendirecekler. Tıpkı bugün Türkiye hakkında söz sahibi olanların bir zamanlar benzer sıralarda oturdukları gibi. İşte biz tam da bu nedenle önce "iyi insanlar" yetiştirmek istiyoruz. Adil, yapıcı, kendinden başkasının da ne düşündüğü önemseyen, farklı fikirlere hürmetle yaklaşan insanlar..."


ALİ SUNAL'DA TÖRENE KATILAN İSİMLER ARASINDAYDI

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları mezunu Ali Sunal'da, okulun 129'uncu yıl kutlamalarına katılan isimlerden biri oldu. Arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çekilen Ali Sunal törende pek çok Işık mezunu ile keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim FMV Işık Okulları'nın Kuruluş Yıldönümü Töreninde Ali Sunal Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement