Mfd'nin Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Mfd'nin Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Mfd\'nin Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Mersin Fotoğraf Derneği'nin (MFD) düzenlediği ve 33 ülkeden 168 fotoğrafçının katıldığı 8'inci uluslararası fotoğraf yarışması sonuçlandı.

23.11.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Fotoğraf Derneği'nin (MFD) düzenlediği ve 33 ülkeden 168 fotoğrafçının katıldığı 8'inci uluslararası fotoğraf yarışması sonuçlandı.

MFD'nin fotoğraf yarışması, Murat Ünal, M. Faruk Akbaş, Timurtaş Onan, Beyhan Özdemir'in de aralarından bulunduğu 29 kişinin jüri üyeliğinde gerçekleşti. Yarışmaya Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Brezilya, Çin, Güney Afrika, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İran, İrlanda, İsveç, İtalya, Katar, Kıbrıs, Finlandiya, Fransa, Macaristan, Polonya, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Singapur, Sri Lanka, Ukrayna, Vietnam, Yunanistan ve Türkiye'den 168 fotoğrafçı 2 bin 179 eserle katıldı.

ALTIN MADALYA YAYCIOĞLU'NA

6 kategoride değerlendirmede bulunan jüri serbest kategorisinde siyah beyaz baskı ve renkli kategorisinde Mürsel Yağcıoğlu'nu Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP) Altın Madalya ödülüne layık gördü. Yağcıoğlu, jüri tarafından aynı zamanda FİAP En İyi Fotoğrafçı ödülüne de layık görüldü. Dijital renkli kategorisinde Bayram Ayhan, dijital siyah-beyaz kategorisinde Andreas Landreou, dijital doğa ile seyehat kategorilerinde ise Marco Urso FİAP Altın Madalya ile ödüllendirildi.

MFD Başkanı Murat Ünal, 8 yıldır aralıksız olarak sürdürülen yarışmaya yoğun bir uluslar arası katılımın yaşandığını belirterek, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgi nedeni ile teşekkür etti. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mfd'nin Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement