MHP Adayları Yenice Mahallesi'nde Sosyal Devleti Anlattı - Son Dakika
Yerel

MHP Adayları Yenice Mahallesi'nde Sosyal Devleti Anlattı

MHP Adayları Yenice Mahallesi\'nde Sosyal Devleti Anlattı

KIRŞEHİR (İHA) – MHP Kırşehir milletvekili adayları Yenice Mahallesi’nde sosyal devlet’ anlattı.

17.05.2015 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRŞEHİR (İHA) – MHP Kırşehir milletvekili adayları Yenice Mahallesi'nde sosyal devlet' anlattı.

Yenice Mahallesi'nde halkla buluşan MHP'liler, genel seçimler öncesi bilgilendirme toplantısında sosyal devleti anlatarak mahallelilerden seçimlerde destek istedi. MHP birinci sıra milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, yaptığı konuşmasında, Türk devlet felsefesini önemli kılan önemli unsurlardan birinin sosyal devlet olduğunu söyledi. Türk, "Birey, aile ve toplum çıkarlarını ve haklarını birlikte gözetmek ve korumak, çağın giderek büyüyen ve farklılaşan ihtiyaçları karşısında refahı yaygınlaştırmak,sosyal devlet anlayışımızın bir gereğidir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin oluşturduğu sosyal devlet anlayışında, birey, aile ve devletin bir ahenk oluşturduğunu ifade eden aday Türk, "Bürokratik, hantal ve baskıcı olmak yerine; güçlü, fakat aynı zamanda müşfik ve insani, hukuku ve adaleti her alanda hakim kılmış, varlık gayesini millete hizmet esasından alan, verimli ve etkin çalışan; her şeye müdahale etmek yerine, koordinasyon sağlayıp yönlendirebilen, etkin denetim yapan ve önderlik eden bir yapının kurulması esas olacaktır" diye konuştu.

Mahalle toplantısına ikinci sıra adayı eski vali Mustafa Erkal, İl Başkanı Arif Ekici, Doç. Dr. Ayfer Şahin, Prof. Dr. Tamer Demir, Kaman İlçe Belediye Başkanı Erhan Talu ve çok sayıda mahalleli katıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayları Yenice Mahallesi'nde Sosyal Devleti Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement